Detectives privados en Tarragona

Detectives en Tarragona

Detectives Privados en Reus

Detectives Privados en Valls

Detectives privados en Tortosa
Detectives Privados en El Vendrell
Equip PDF Imprimeix Correu electrònic

 

 

Equip

 

Amb Josep Lluís González i Pallejà al capdavant, JLG detectius disposa d'un equip d'agents experts en el treball de carrer, que porten a terme seguiments, vigilàncies i investigacions amb absoluta discreció i la màxima professionalitat. A la seva disposició, tenen tots els mitjans tecnològics, com són vehicles de camuflatge dotats amb emissores, càmeres d'última generació, vídeos que incorporen la visió nocturna o sistemes d'aplicació estratègics de GPS.

A part, l'agència té acords de col·laboració amb advocats i psicòlegs, així com amb experts professionals en àrees afins a la investigació com grafòlegs, perits, auditors o experts en informàtica forense.

Pel seu equip de professionals i pel seu mètode de treball, JLG Detectius és una agència de referència. Ofereix un servei integral que evita als seus clients el contracte de diverses actuacions per separat. Les proves que aporta són contundents, la qual cosa posa de manifest la solvència que caracteritza la seva llarga trajectòria.

 

 
Detectives Tarragona - Agencia de detectives Tarragona – Investigadores privados Tarragona – Detectives privados Tarragona – Detectives Reus – Agencia de detectives Reus – Investigadores privados Reus – Detectives privados Reus – Detectives Valls – Agencia de detectives Valls – Investigadores privados Valls – Detectives privados Valls – Detectives Barcelona – Agencia de detectives Barcelona – Investigadores privados Barcelona – Detectives privados Barcelona – Detectives Vilafranca del Penedés – Agencia de detectives Vilafranca del Penedés – Investigadores privados Vilafranca del Penedés – Detectives privados Vilafranca del Penendés – Detectives Vilanova i la Geltrú – Agencia de detectives Vilanova i la Geltrú – Investigadores privados Vilanova i la Geltrú – Detectives privados Vilanova i la Geltrú – Detectives El Vendrell – Agencia de detectives El Vendrell – Investigadores privados El Vendrell – Detectives privados El Vendrell – Detectives Cambrils – Agencia de detectives Cambrils – Investigadores privados Cambrils – Detectives privados Cambrils – Detectives Salou – Agencia de detectives Salou – Investigadores privados Salou – Detectives privados Salou.