Detectives privados en Tarragona

Detectives en Tarragona

Detectives Privados en Reus

Detectives Privados en Valls

Detectives privados en Tortosa
Detectives Privados en El Vendrell

Interior reprèn el control a les fronteres per la cimera del BCE

 

Puig va demanar a Madrid la suspensió del Tractat de Schengen per evitar l'“amenaça”que arribin estrangers que causin aldarulls

Barcelona tem un maig calent al carrer.

20/04/12 02:00 - barcelona - J. Panyella
Els serveis d'informació dels Mossos d'Esquadra estan convençuts que la ciutat de Barcelona s'ha convertit en un dels centres d'acció preferits dels moviments alternatius d'Europa. La conselleria tem que amb motiu de la celebració de la cimera del Banc Central Europeu, els primers dies de maig, es desplacin fins a la capital del país ciutadans estrangers amb la voluntat de reproduir incidents com els que es van viure el dia de la vaga general.
Per evitar-ho, el mateix conseller, Felip Puig, ha demanat al govern espanyol que es recuperin els controls policials a la frontera. Ahir, el Ministeri de l'Interior va anunciar que el Tractat de Schengen, que permet la lliure circulació de ciutadans per Europa, quedarà anul·lat durant els tres dies que durarà la cimera.
L'objectiu dels controls fronterers que es faran a principis de maig és detectar “membres violents de grups antisistema”, segons van explicar fonts del Ministeri de l'Interior a l'agència ACN. Puig proposava restringir l'accés a partir del dia 23, però el ministeri només ho farà durant els tres dies de la cimera. L'acord de Schengen va entrar en vigor l'any 1995 i des d'aleshores l'Estat espanyol ha fet ús fins a tres vegades de la prerrogativa que permet restablir de manera temporal els controls policials a la frontera. Ho va fer el 2002 arran de la Cimera Europea organitzada a Barcelona; el 2004, per la boda dels prínceps Felip i Letícia, i el 2005, amb motiu de la cimera Euromediterrània, que també es va celebrar a Barcelona. Itàlia és l'estat que més vegades ha suspès el tractat fronterer, ho ha fet quatre vegades.

Aquesta reunió de la primera autoritat monetària d'Europa serà el primer d'un seguit d'esdeveniments que viurà Barcelona el mes de maig i que, des de l'òptica dels responsables de seguretat, poden derivar en aldarulls. La màxima tensió se centrarà a l'entorn dels dies 12 al 15, quan els moviments socials tenen previst rememorar el primer aniversari del moviment dels “indignats”. Més endavant, el 19 de maig, està fixada la data de la final de la Champions i el divendres 25, la final de la copa del Rei, totes dues dates lligades a la possibilitat de celebracions multitudinàries a la via pública.

 

 
Detectives Tarragona - Agencia de detectives Tarragona – Investigadores privados Tarragona – Detectives privados Tarragona – Detectives Reus – Agencia de detectives Reus – Investigadores privados Reus – Detectives privados Reus – Detectives Valls – Agencia de detectives Valls – Investigadores privados Valls – Detectives privados Valls – Detectives Barcelona – Agencia de detectives Barcelona – Investigadores privados Barcelona – Detectives privados Barcelona – Detectives Vilafranca del Penedés – Agencia de detectives Vilafranca del Penedés – Investigadores privados Vilafranca del Penedés – Detectives privados Vilafranca del Penendés – Detectives Vilanova i la Geltrú – Agencia de detectives Vilanova i la Geltrú – Investigadores privados Vilanova i la Geltrú – Detectives privados Vilanova i la Geltrú – Detectives El Vendrell – Agencia de detectives El Vendrell – Investigadores privados El Vendrell – Detectives privados El Vendrell – Detectives Cambrils – Agencia de detectives Cambrils – Investigadores privados Cambrils – Detectives privados Cambrils – Detectives Salou – Agencia de detectives Salou – Investigadores privados Salou – Detectives privados Salou.