Detectives privados en Tarragona

Detectives en Tarragona

Detectives Privados en Reus

Detectives Privados en Valls

Detectives privados en Tortosa
Detectives Privados en El Vendrell
L'AUDIENCIA DE TARRAGONA JUTJA UN JOVE

L'Audiència de Tarragona jutja un jove acusat de matar-ne un altre a cops a Alcanar

La fiscalia sol·licita 18,5 anys de presó per un delicte d'assassinat amb els agreujants d'acarnissament i d'abús desuperioritat

ACN | Alcanar | 17/06/2012 17:27

L'Audiència de Tarragona jutja, des d'aquest dilluns, Francisco D. R., un jove de 24 anys i natural de Castelló de la Plana, acusat d'assassinar un noi de nacionalitat romanesa a Alcanar (Montsià), el març del 2011. L'acusat s'enfronta a una pena de 18,5 anys de presó i el judici se celebrarà amb jurat popular. La fiscalia considera que l'acusat, amb la intenció d'acabar amb la vida de la víctima, va començar a propinar-li "innombrables" cops de puny, puntades de peu i a agredir-lo amb diferents objectes fins que li va causar la mort. Una veïna va trobar el cadàver enmig d'un bassal de sang. El ministeri fiscal reclama també una indemnització de 400.000 euros per a la família de la víctima.

El domicili on es van produir els fets, el número 14 del carrer Nou d'Alcanar, era propietat de la sogra de l'acusat, Francisco D.R., però el va haver d'abandonar a mitjan 2010 després que el banc li embargués per impagament. Des d'aleshores, el domicili era freqüentat per persones sense sostre i toxicòmans.

El març del 2011, la víctima, Marius E.C., nascut a Romania, es trobava sense residència a Alcanar, la qual cosa va motivar que s'allotgés al domicili ubicat al número 14 del carrer Nou. Segons la fiscalia, quan l'acusat va tenir coneixement d'aquest fet, li va manifestar que no hi podia viure perquè l'immoble era propietat de la seva xicota i de la seva sogra.

El 22 de març del 2011, però, cap a dos quarts de deu de la nit Marius E.C. es va dirigir cap a la vivenda amb l'objectiu de passar-hi la nit. Al seu interior hi havia l'acusat, el qual, amb "ànim manifest de causar-li la mort va començar a colpejar-lo".

El ministeri fiscal sosté que l'acusat va propinar "innombrables" cops a la víctima amb la intenció d'augmentar el patiment del jove. La víctima va morir per un traumatisme tancat de tòrax i abdomen, essent la causa immediata un "shock hipovolèmic". Els fets es van produir entre les deu de la nit del 22 de març i les quatre de la matinada del dia 23.

El noi presentava múltiples fractures i hematomes a nivell de crani, cara, tòrax, extremitats i esquena. Segons la fiscalia, les lesions es van produir mitjançant cops de puny, puntades i diferents objectes, entre elles un trident punxant que es va trobar al lloc dels fets.

Després dels fets, Francisco D.R., va marxar de la casa, deixant a la víctima al seu interior. Després d'abandonar el domicili, l'acusat va fer diverses trucades telefòniques i es va presentar a casa de diversos amics seus.

Segons la fiscalia, el dia dels fets la víctima havia consumit durant tot el dia grans quantitats d'alcohol equivalent a una taxa de 2,10 grams per litre de concentració d'etanol en sang, circumstància que, segons el ministeri fiscal, "limitava la seva capacitat d'apreciar el perill i de poder defensar-se de l'agressió patida".

En el moment dels fets, en canvi, l'acusat no presentava cap patologia alienant que limités o afectés a les seves capacitats volitives o intel·lectives. Tot i això, presentava un quadre d'abús de cocaïna, cànnabis i alcohol que no consta acreditat que limités o afectés les seves capacitats.

El cos de la víctima el va trobar una veïna el dia 23 de març cap a dos quarts d'una del migdia. La dona va localitzar el cadàver a l'entrada de l'habitatge enmig d'un bassal de sang, amb els braços oberts i sense roba de cintura cap avall i va donar avís a la Policia Local. El 28 de març de 2011 els Mossos van detenir a l'acusat i aquest va ingressar en presó provisional dos dies més tard, segons va dictar el Jutjat d'Instrucció número 1 d'Amposta.

El ministeri fiscal considera que els fets són constitutius d'un delicte d'assassinat amb els agreujants d'acarnissament i d'abús de superioritat. Per aquest motiu, sol·licita per a l'acusat una pena de 18 anys i mig de presó. A més, demana una indemnització de 400.000 euros per a la família de la víctima -100.000 per a la seva esposa, 100.000 per a la seva mare i 100.000 més per a cadascun dels seus dos fills-. El judici se celebrarà fins el 25 de juny a la Secció Quarta de l'Audiència de Tarragona.

 
Detectives Tarragona - Agencia de detectives Tarragona – Investigadores privados Tarragona – Detectives privados Tarragona – Detectives Reus – Agencia de detectives Reus – Investigadores privados Reus – Detectives privados Reus – Detectives Valls – Agencia de detectives Valls – Investigadores privados Valls – Detectives privados Valls – Detectives Barcelona – Agencia de detectives Barcelona – Investigadores privados Barcelona – Detectives privados Barcelona – Detectives Vilafranca del Penedés – Agencia de detectives Vilafranca del Penedés – Investigadores privados Vilafranca del Penedés – Detectives privados Vilafranca del Penendés – Detectives Vilanova i la Geltrú – Agencia de detectives Vilanova i la Geltrú – Investigadores privados Vilanova i la Geltrú – Detectives privados Vilanova i la Geltrú – Detectives El Vendrell – Agencia de detectives El Vendrell – Investigadores privados El Vendrell – Detectives privados El Vendrell – Detectives Cambrils – Agencia de detectives Cambrils – Investigadores privados Cambrils – Detectives privados Cambrils – Detectives Salou – Agencia de detectives Salou – Investigadores privados Salou – Detectives privados Salou.