Detectives privados en Tarragona

Detectives en Tarragona

Detectives Privados en Reus

Detectives Privados en Valls

Detectives privados en Tortosa
Detectives Privados en El Vendrell
L'HOME DETINGUT PER MATAR LA DONA

L'home detingut per matar la dona a la Ràpita l'hauria mort a cops feia uns dies

L'Ajuntament convoca un minut de silenci a la una del migdia per condemnar el crim

ACN | 15/10/2012 12:28

L'Ajuntament de Sant Carles de la Ràpita (Montsià) ha convocat a la una del migdia un minut de silenci per la mort d'una veïna, presumptament a mans del seu marit. La Policia Local i els Mossos d'Esquadra van trobar aquest diumenge el cos sense vida de Concepción M. C., de 70 anys, al seu domicili del carrer Joan Tibau. Segons fonts properes a la investigació, l'home hauria matat la dona a cops, uns dies enrere. Amb tot, aquests extrems els haurà de confirmar l'autòpsia que es farà en les pròximes hores. Els Mossos d'Esquadra van detenir l'home, de 78 anys, al domicili de la parella, i ha passat la nit a la comissaria d'Amposta a l'espera de passar en les pròximes hores a disposició judicial. L'alerta la van donar els veïns a la Policia Local aquest diumenge, que va avisar els Mossos d'Esquadra a quarts de vuit del vespre. L'aixecament del cadàver no es va produir fins pocs minuts abans de la mitjanit.

L'alcalde de la Ràpita, Joan Martín, ha convocat una junta de portaveus urgent a les deu del matí per consensuar un manifest de rebuig que es llegirà a la una del migdia en el minut de silenci que s'ha convocat per condemnar el crim.

 
Detectives Tarragona - Agencia de detectives Tarragona – Investigadores privados Tarragona – Detectives privados Tarragona – Detectives Reus – Agencia de detectives Reus – Investigadores privados Reus – Detectives privados Reus – Detectives Valls – Agencia de detectives Valls – Investigadores privados Valls – Detectives privados Valls – Detectives Barcelona – Agencia de detectives Barcelona – Investigadores privados Barcelona – Detectives privados Barcelona – Detectives Vilafranca del Penedés – Agencia de detectives Vilafranca del Penedés – Investigadores privados Vilafranca del Penedés – Detectives privados Vilafranca del Penendés – Detectives Vilanova i la Geltrú – Agencia de detectives Vilanova i la Geltrú – Investigadores privados Vilanova i la Geltrú – Detectives privados Vilanova i la Geltrú – Detectives El Vendrell – Agencia de detectives El Vendrell – Investigadores privados El Vendrell – Detectives privados El Vendrell – Detectives Cambrils – Agencia de detectives Cambrils – Investigadores privados Cambrils – Detectives privados Cambrils – Detectives Salou – Agencia de detectives Salou – Investigadores privados Salou – Detectives privados Salou.