Detectives privados en Tarragona

Detectives en Tarragona

Detectives Privados en Reus

Detectives Privados en Valls

Detectives privados en Tortosa
Detectives Privados en El Vendrell
LLIBERTAT AMB CÀRRECS PEL VEI DE TARRAGONA

Llibertat amb càrrecs pel veí de Tarragona acusat de robar més de 300 quilos d'avellanes

Els Mossos incrementen la vigilància a l'àmbit rural amb dispositius específics de seguretat per evitar nous furts

ACN | 20/09/2012 19:35

Els Mossos d'Esquadra han incrementat la vigilància a l'àmbit rural del Tarragonès amb dispositius específics de seguretat. Atès que s'apropa l'època de collites, la policia espanyola està desplegant diversos dispositius específics que tenen per objectiu incrementar la seguretat a les principals poblacions rurals i les seves explotacions agràries amb la finalitat de preservar les collites i la maquinària agrícola. Fruit de la intensificació d'aquesta tasca de patrullatge en l'àmbit rural, el passat dia 18 es va detenir una persona implicada en el furt de més de 300 quilos d'avellanes d'una explotació agrària de Vilallonga del Camp (Tarragonès). El Jutge ha decretat llibertat amb càrrecs per l'acusat.

El detingut, Andrés P. L., de 34 anys i veí de Tarragona, que compta amb diversos antecedents de delictes de furt i robatoris a les explotacions agrícoles de la zona de Constantí, El Morell i Vilallonga del Camp, va passar a disposició judicial al Jutjat d'Instrucció núm 4.

Els delictes de furt contra les explotacions agrícoles, especialment els camps d'avellaners, constitueixen una de les "preocupacions màximes" dels col·lectius de pagesos de la zona. Per tal d'incrementar la seguretat als àmbits rurals de la zona del Tarragonès, els Mossos els col·lectius de pagesos mantenen un contacte periòdic i intens per implementar mesures que millorin la seguretat en les explotacions agrícoles.

 
Detectives Tarragona - Agencia de detectives Tarragona – Investigadores privados Tarragona – Detectives privados Tarragona – Detectives Reus – Agencia de detectives Reus – Investigadores privados Reus – Detectives privados Reus – Detectives Valls – Agencia de detectives Valls – Investigadores privados Valls – Detectives privados Valls – Detectives Barcelona – Agencia de detectives Barcelona – Investigadores privados Barcelona – Detectives privados Barcelona – Detectives Vilafranca del Penedés – Agencia de detectives Vilafranca del Penedés – Investigadores privados Vilafranca del Penedés – Detectives privados Vilafranca del Penendés – Detectives Vilanova i la Geltrú – Agencia de detectives Vilanova i la Geltrú – Investigadores privados Vilanova i la Geltrú – Detectives privados Vilanova i la Geltrú – Detectives El Vendrell – Agencia de detectives El Vendrell – Investigadores privados El Vendrell – Detectives privados El Vendrell – Detectives Cambrils – Agencia de detectives Cambrils – Investigadores privados Cambrils – Detectives privados Cambrils – Detectives Salou – Agencia de detectives Salou – Investigadores privados Salou – Detectives privados Salou.