Detectives privados en Tarragona

Detectives en Tarragona

Detectives Privados en Reus

Detectives Privados en Valls

Detectives privados en Tortosa
Detectives Privados en El Vendrell
UN DETINGUT A TARRAGONA PER TRAFIC DE DROGUES

Un detingut a Tarragona per tràfic de drogues

La Guàrdia Civil i els agents municipals han interposat un total de 8 denúncies i identificat a 28 persones

ACN | 27/09/2012 17:27

La Guàrdia Civil i la Guàrdia Urbana de Tarragona han dut a terme un dispositiu que ha finalitzat amb la detenció d'una persona per un delicte contra la salut pública, 8 denúncies i la identificació i registre de 28 persones i 1 vehicle. L'Operació Fisc, feta per les patrulles Fiscals i de Fronteres (PAFIF) i els Llocs Territorials de la Guàrdia Civil, va dirigida a la venda il·legal de tabac a tota la demarcació i compta amb col·laboració ciutadana. Aquests dispositius s'estableixen en els municipis on s'ha detectat venda il·legal de tabac i amb la col·laboració de les policies municipals. D'aquesta manera, cada cos que intervé ho fa en les matèries on té competència.

Durant aquest passat dimecres als barris de Camp Clar i Torreforta de Tarragona s'ha dut a terme un dispositiu que ha permès inspeccionar 2 bars i 1 locutori i identificat a 28 persones i un vehicle.

Del resultat de l'operació s'ha detingut una persona per un delicte contra la salut pública, s'ha efectuat una denúncia per tinença de substàncies estupefaents i 6 denúncies per infraccions a la normativa de tabac, aixecant una acta per infracció de contraban. Finalment, s'ha denunciat a una nova persona per venda ambulant de peix.

En un dels establiments inspeccionats s'han intervingut cautelarment sis càmeres de fotografiar, una tablet i un iPhone.
 
Detectives Tarragona - Agencia de detectives Tarragona – Investigadores privados Tarragona – Detectives privados Tarragona – Detectives Reus – Agencia de detectives Reus – Investigadores privados Reus – Detectives privados Reus – Detectives Valls – Agencia de detectives Valls – Investigadores privados Valls – Detectives privados Valls – Detectives Barcelona – Agencia de detectives Barcelona – Investigadores privados Barcelona – Detectives privados Barcelona – Detectives Vilafranca del Penedés – Agencia de detectives Vilafranca del Penedés – Investigadores privados Vilafranca del Penedés – Detectives privados Vilafranca del Penendés – Detectives Vilanova i la Geltrú – Agencia de detectives Vilanova i la Geltrú – Investigadores privados Vilanova i la Geltrú – Detectives privados Vilanova i la Geltrú – Detectives El Vendrell – Agencia de detectives El Vendrell – Investigadores privados El Vendrell – Detectives privados El Vendrell – Detectives Cambrils – Agencia de detectives Cambrils – Investigadores privados Cambrils – Detectives privados Cambrils – Detectives Salou – Agencia de detectives Salou – Investigadores privados Salou – Detectives privados Salou.