Detectives privados en Tarragona

Detectives en Tarragona

Detectives Privados en Reus

Detectives Privados en Valls

Detectives privados en Tortosa
Detectives Privados en El Vendrell
ALDARULLS I CÀRREGUES POLICIALS A TARRAGONA

Aldarulls i càrregues policials a Tarragona durant la jornada de vaga general

Cinc detinguts i tres ferits, entre ells un menor, després de l'enfrontament entre joves encaputxats i Mossos que custodiaven el centre comercial del Corte Inglés.

 

ACN | Tarragona | 14/11/2012 12:12

Greus incidents a Tarragona aquest matí de jornada de vaga general. Uns 200 joves, la majoria encaputxats, han començat a llançar contenidors i provocar els agents antidisturbis dels Mossos d'Esquadra que custodiaven el centre comercial del Corte Inglés, a la confluència entre la plaça Generalitat i el carrer Vidal i Barraquer. Els antidisturbis han començat a carregar contra els joves organitzant-se un autèntic camp de batalla a la zona amb el llançament de planxes metàl·liques i vidres. Els Mossos d'Esquadra han confirmat a l'ACN que els enfrontaments s'han saldat amb cinc detinguts: dues noies i un noi. També hi ha hagut tres ferits, entre ells un menor també ha resultat ferit en trobar-se enmig de la càrrega policial.

 
Detectives Tarragona - Agencia de detectives Tarragona – Investigadores privados Tarragona – Detectives privados Tarragona – Detectives Reus – Agencia de detectives Reus – Investigadores privados Reus – Detectives privados Reus – Detectives Valls – Agencia de detectives Valls – Investigadores privados Valls – Detectives privados Valls – Detectives Barcelona – Agencia de detectives Barcelona – Investigadores privados Barcelona – Detectives privados Barcelona – Detectives Vilafranca del Penedés – Agencia de detectives Vilafranca del Penedés – Investigadores privados Vilafranca del Penedés – Detectives privados Vilafranca del Penendés – Detectives Vilanova i la Geltrú – Agencia de detectives Vilanova i la Geltrú – Investigadores privados Vilanova i la Geltrú – Detectives privados Vilanova i la Geltrú – Detectives El Vendrell – Agencia de detectives El Vendrell – Investigadores privados El Vendrell – Detectives privados El Vendrell – Detectives Cambrils – Agencia de detectives Cambrils – Investigadores privados Cambrils – Detectives privados Cambrils – Detectives Salou – Agencia de detectives Salou – Investigadores privados Salou – Detectives privados Salou.