Detectives privados en Tarragona

Detectives en Tarragona

Detectives Privados en Reus

Detectives Privados en Valls

Detectives privados en Tortosa
Detectives Privados en El Vendrell
DETINGUTS DOS HOMES PER CULTIVAR MARIHUANA

Detinguts dos homes per cultivar 560 plantes de marihuana en una casa del Vendrell

Els detinguts tenien previst llogar una segona casa per tal d'ampliar la seva capacitat de producció

 

ACN | El Vendrell | 13/01/2013 17:16

Els Mossos d'Esquadra han detingut dos homes per cultivar 560 plantes de marihuana en una casa del Vendrell (Baix Penedès). Es tracta de Nini SF, de 40 anys i Sander TK, de 24 anys, ambdós de nacionalitat holandesa i veïns de Calafell, als que s'acusa d'un delicte contra la salut pública. En una casa de la urbanització Mas Romeu, cultivaven les plantes i feien el posterior procediment d'assecat i embossat de la marihuana per vendre-la. La investigació continua oberta i no es descarten noves detencions i actuacions. Les detencions són el resultat d'una investigació oberta des de l'octubre, quan es va tenir coneixement que els llogaters d'un domicili de Calafell podien dedicar-se al cultiu de marihuana.

El passat 26 de desembre, els mossos van fer una entrada i perquisició en una casa de la urbanització Mas Romeu de Calafell. L'habitatge tenia un magatzem annex on hi van localitzar una plantació en la qual van comptabilitzar un total de 560 plantes de marihuana.

El magatzem disposava dels elements necessaris per tal de realitzar tot el procés de cultiu i transformació de les plantes. Hi havia un sofisticat sistema de ventilació i il·luminació artificial, gran quantitat de fertilitzants, mànegues de rec i una màquina per precintar les bosses de plàstic que utilitzaven per vendre la substància un cop assecada i trinxada.

Els dos detinguts van passar el 29 de desembre a disposició judicial al Jutjat d'Instrucció número 3 del Vendrell i el jutge va decretar per la seva llibertat amb càrrecs.

 
Detectives Tarragona - Agencia de detectives Tarragona – Investigadores privados Tarragona – Detectives privados Tarragona – Detectives Reus – Agencia de detectives Reus – Investigadores privados Reus – Detectives privados Reus – Detectives Valls – Agencia de detectives Valls – Investigadores privados Valls – Detectives privados Valls – Detectives Barcelona – Agencia de detectives Barcelona – Investigadores privados Barcelona – Detectives privados Barcelona – Detectives Vilafranca del Penedés – Agencia de detectives Vilafranca del Penedés – Investigadores privados Vilafranca del Penedés – Detectives privados Vilafranca del Penendés – Detectives Vilanova i la Geltrú – Agencia de detectives Vilanova i la Geltrú – Investigadores privados Vilanova i la Geltrú – Detectives privados Vilanova i la Geltrú – Detectives El Vendrell – Agencia de detectives El Vendrell – Investigadores privados El Vendrell – Detectives privados El Vendrell – Detectives Cambrils – Agencia de detectives Cambrils – Investigadores privados Cambrils – Detectives privados Cambrils – Detectives Salou – Agencia de detectives Salou – Investigadores privados Salou – Detectives privados Salou.