Detectives privados en Tarragona

Detectives en Tarragona

Detectives Privados en Reus

Detectives Privados en Valls

Detectives privados en Tortosa
Detectives Privados en El Vendrell
SIMULA UN ROBATORI AL TRASTER DE CASA SEVA

Simula un robatori al traster de casa seva i al del veí per cobrar l'assegurança

Els fets van passar a La Sénia fa dos mesos i el detingut ha quedat en llibertat amb càrrecs

ACN | 29/01/2013 18:58

Els Mossos d'Esquadra han resolt, dos mesos després, dos robatoris similars en trasters de La Sénia denunciats al mateix temps. Les investigacions han permès descobrir que el propietari d'un dels trasters hauria entrat a robar al del veí i simulat un furt a la seva propietat amb la finalitat de cobrar l'assegurança. El passat mes de novembre, va denunciar haver estat víctima d'un robatori amb força en el seu traster, d'on després de forçar la porta s'haurien emportat diverses peces i complements de bicicletes valorades en 8.000 euros. Al mateix temps, un altre veí del mateix edifici va denunciar un robatori similar al seu traster d'una bicicleta i diverses peces d'una altra, valorades en 1.900 euros.

El detingut, Joaquin C.S. de 39 anys, nacionalitat espanyola i veí de La Sénia (Montsià), va arribar a cobrar l'assegurança per la simulació del robatori. Totes les peces i complements de bicicletes que va sostreure les va portar a una botiga de Vinaròs (Baix Maestrat-Castelló), on la Policia les ha localitzat.

L'home, detingut el passat 22 de gener, va passar a disposició judicial del Jutjat d'instrucció de guàrdia d'Amposta, que va decretar la seva llibertat amb càrrecs pels delictes de robatori amb força, estafa, i simulació de delicte.


 
Detectives Tarragona - Agencia de detectives Tarragona – Investigadores privados Tarragona – Detectives privados Tarragona – Detectives Reus – Agencia de detectives Reus – Investigadores privados Reus – Detectives privados Reus – Detectives Valls – Agencia de detectives Valls – Investigadores privados Valls – Detectives privados Valls – Detectives Barcelona – Agencia de detectives Barcelona – Investigadores privados Barcelona – Detectives privados Barcelona – Detectives Vilafranca del Penedés – Agencia de detectives Vilafranca del Penedés – Investigadores privados Vilafranca del Penedés – Detectives privados Vilafranca del Penendés – Detectives Vilanova i la Geltrú – Agencia de detectives Vilanova i la Geltrú – Investigadores privados Vilanova i la Geltrú – Detectives privados Vilanova i la Geltrú – Detectives El Vendrell – Agencia de detectives El Vendrell – Investigadores privados El Vendrell – Detectives privados El Vendrell – Detectives Cambrils – Agencia de detectives Cambrils – Investigadores privados Cambrils – Detectives privados Cambrils – Detectives Salou – Agencia de detectives Salou – Investigadores privados Salou – Detectives privados Salou.