Detectives privados en Tarragona

Detectives en Tarragona

Detectives Privados en Reus

Detectives Privados en Valls

Detectives privados en Tortosa
Detectives Privados en El Vendrell
OPERACION ANTI DROGA LA POBLA DE MONTORNES

Tres persones, detingudes en una operació antidroga a la Pobla de Montornès

Els fets van tenir lloc aquest dijous al matí

per Redacció 24/02/2017

http://delcamp.cat/baixgaiadiari/noticia/4054/tres-persones-detingudes-en-una-operacio-antidroga-a-la-pobla-de-montornes

Els Mossos d'Esquadra van detenir ahir tres persones i en van imputar una quarta a la Pobla de Montornès després d'una operació antidroga. Els fets van tenir lloc a mig matí, quan agents del cos van irrompre a dos xalets del carrer del Sègol d'aquesta localitat, segons informa el 'Diari de Tarragona'. Després que l'Ajuntament manifestés les queixes del veïnat durant mesos, en què assegruaven que es podia estar produïnt tràfic de drogues, els Mossos es van fer càrrec de la investigació l'octubre passat.

Quatre persones havien ocupat fa quatre anys dos xalets d'aquest carrer que, a l'entrada, ahir, de la policia, van descobrir que comptava amb una plantació de marihuana en un dels garatges, mentre que l'altre estava preparat per al cultiu. Els Mossos van intervenir més de 400 plantes, ja preparades per a la recol·lecció, i armes simulades. A més, van veure que l'electricitat estava connectada de manera fraudulenta i Endesa va confirmar que tenien la llum punxada minuts abans de tallar-los el subministrament pel gran perill que representava el cablejat.

El desplegament va comptar amb deu vehicles i una trentena d'agents i van detenir tres persones: Sara C., Marzouk El Y. (23 anys) i Ridouan T. (37 anys). Una quarta persona, una dona, no va ser detinguda per poder fer-se càrrec dels seus quatre fills, però haurà de declarar aquest divendres al jutjat del Vendrell. Els acusen de delictes contra la salut pública i de frau elèctric. Els homes tenen antecedents penals. Per la seva banda, l'Ajuntament de la Pobla de Montornès es quedarà amb el material necessari de les instal·lacions i la resta serà destruïda.

 
Detectives Tarragona - Agencia de detectives Tarragona – Investigadores privados Tarragona – Detectives privados Tarragona – Detectives Reus – Agencia de detectives Reus – Investigadores privados Reus – Detectives privados Reus – Detectives Valls – Agencia de detectives Valls – Investigadores privados Valls – Detectives privados Valls – Detectives Barcelona – Agencia de detectives Barcelona – Investigadores privados Barcelona – Detectives privados Barcelona – Detectives Vilafranca del Penedés – Agencia de detectives Vilafranca del Penedés – Investigadores privados Vilafranca del Penedés – Detectives privados Vilafranca del Penendés – Detectives Vilanova i la Geltrú – Agencia de detectives Vilanova i la Geltrú – Investigadores privados Vilanova i la Geltrú – Detectives privados Vilanova i la Geltrú – Detectives El Vendrell – Agencia de detectives El Vendrell – Investigadores privados El Vendrell – Detectives privados El Vendrell – Detectives Cambrils – Agencia de detectives Cambrils – Investigadores privados Cambrils – Detectives privados Cambrils – Detectives Salou – Agencia de detectives Salou – Investigadores privados Salou – Detectives privados Salou.