Detectives privados en Tarragona

Detectives en Tarragona

Detectives Privados en Reus

Detectives Privados en Valls

Detectives privados en Tortosa
Detectives Privados en El Vendrell
CAMP DE TARRAGONA

L'Estat Islàmic amenaça d'enverinar els productes dels supermercats espanyols

Al document difós pel Daesh Espanya apareix com a principal país d'atacs gihadistes

per Redacció 04/09/2017 CAMP DE TARRAGONA

L'Estat Islàmic ha difós en diversos fòrums gihadistes un document elaborat per una de les seves agències de propaganda habituals, on demana als seus fidels seguidors que resideixen en països estrangers que segueixin fent atemptats als seus països d'origen, segons ha informat el diari de 'El Español'. «A tots els germans que viuen en terra infidel i que no poden fer l'hègira (emigrar) a l'Estat Islàmic», així comença referint-se a aquests. El text, que és encapçalat per una imatge on apareix un gihadista damunt de diversos edificis populars d'Europa, va ser propagat just després dels atemptats de Barcelona i Cambrils. De fet, en ell fan expressa al·lusió als terroristes de Catalunya i demanen als seus seguidors que prenguin exemple d'«els seus germans de Barcelona». Un dels punts que més sorprenen i alerten d'aquest document és un nou mètode que els terroristes podrien començar a emprar per augmentar el dany: enverinar els productes dels supermercats.

El document, que va ser detectat per la AICS, empresa destinada a l'anàlisi de les amenaces terroristes, està escrit en anglès i formaria part de la segona edició d'una sèrie de propaganda islamista a la qual anomenen «Cavallers de la gihad solidària». «El recent atac a Barcelona respon a la trucada d'aquells germans als quals Al·là els dóna permís per fer el que esperaven, copejar a l'infidel que transgredeixi a tots els nostres germans a Síria o l'Iraq llançant bombes sobre les seves llars vessant sang només per ser musulmans», així ha justificat el Daesh els seus últims atacs i ha animat a la resta de seguidors a atemptar. Per a això els ha recordat que tenen «múltiples eines a mà» i els ha recomanat actuar en «multituds» o «places públiques». «Agafeu un cotxe i atropelleu-los sense por, preneu un ganivet i feu-los sagnar el màxim possible, copegeu-los amb una forta explosió que els infongui terror en els seus foscos cors», afegeixen. L'Estat Islàmic també proposa entrar als centres comercials i injectar verí en alguns productes i fins i tot calar foc a cases o atacar com un franctirador.

El text conclou amb un advertiment i recordatori als musulmans «infidels». «Als germans que estan a Espanya, no s'oblidin de la sang vessada dels musulmans durant les croades espanyoles», d'aquesta manera s'ha dirigit a «aquells musulmans desviats del camí correcte que surten als carrers per condemnar els atacs, fer abraçades i donar roses als incrèduls». «És que els cristians et fan abraçades i roses quan bombardegen al nostre poble a Síria o l'Iraq? No oblideu els seus crims contra els nostres i feu-los pagar per això», ha recordat.

 
Detectives Tarragona - Agencia de detectives Tarragona – Investigadores privados Tarragona – Detectives privados Tarragona – Detectives Reus – Agencia de detectives Reus – Investigadores privados Reus – Detectives privados Reus – Detectives Valls – Agencia de detectives Valls – Investigadores privados Valls – Detectives privados Valls – Detectives Barcelona – Agencia de detectives Barcelona – Investigadores privados Barcelona – Detectives privados Barcelona – Detectives Vilafranca del Penedés – Agencia de detectives Vilafranca del Penedés – Investigadores privados Vilafranca del Penedés – Detectives privados Vilafranca del Penendés – Detectives Vilanova i la Geltrú – Agencia de detectives Vilanova i la Geltrú – Investigadores privados Vilanova i la Geltrú – Detectives privados Vilanova i la Geltrú – Detectives El Vendrell – Agencia de detectives El Vendrell – Investigadores privados El Vendrell – Detectives privados El Vendrell – Detectives Cambrils – Agencia de detectives Cambrils – Investigadores privados Cambrils – Detectives privados Cambrils – Detectives Salou – Agencia de detectives Salou – Investigadores privados Salou – Detectives privados Salou.