Detectives privados en Tarragona

Detectives en Tarragona

Detectives Privados en Reus

Detectives Privados en Valls

Detectives privados en Tortosa
Detectives Privados en El Vendrell
REUS

Els Mossos detenen dos homes que acabaven de robar en un bar a Reus

L’alarma amb enregistrament d’imatges va ajudar a identificar els dos lladres al poc de fugir de l’establiment

Diari de Tarragona Ayer a las 14:24 hs - 14:24 hs

https://www.diaridetarragona.com/reus/Els-Mossos-detenen-dos-homes-que-acabaven-de-robar-en-un-bar-a-Reus-20170928-0039.html

Mossos d’Esquadra de la comissaria de Reus van detenir la matinada d’ahir dimecres, dos homes de 28 i 44 anys, tots dos de nacionalitat marroquina i veïns de Reus, com a presumptes autors d’un robatori amb força a establiment.
Al voltant de les 01.40 hores d’ahir, la policia va rebre avís en relació a una alarma activada en un bar del carrer Sardana de Reus (Baix Camp). La informació afegia una breu descripció de les dues persones que s’observaven a través del sistema d’enregistrament d’imatges de seguretat.
Tres dotacions policials es van adreçar immediatament al lloc dels fets i una d’elles va aconseguir interceptar a un dels lladres a prop de la plaça Pastoreta de Reus. L’altre autor dels fets va ser localitzat per agents de paisà a poca distància del bar i, en ser detectat, va intentar fugir sense aconseguir-ho.
Els agents van comprovar que els autors dels fets van forçar el tancament de la persiana d’accés al bar fent palanca i, un cop dins, van sostreure diners de la caixa enregistradora.
Es van detenir els dos homes com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb força a establiment. Entre els objectes que duien els lladres, la policia va  localitzar un parell de guants negres i un tornavís de 30 cm de llarg que suposadament havia estat l’emprat per forçar l’accés al bar.
Els detinguts, que acumulen 21 antecedents per diversos delictes, han passat avui a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Reus, que n’ha decretat la seva llibertat amb càrrecs.

 
Detectives Tarragona - Agencia de detectives Tarragona – Investigadores privados Tarragona – Detectives privados Tarragona – Detectives Reus – Agencia de detectives Reus – Investigadores privados Reus – Detectives privados Reus – Detectives Valls – Agencia de detectives Valls – Investigadores privados Valls – Detectives privados Valls – Detectives Barcelona – Agencia de detectives Barcelona – Investigadores privados Barcelona – Detectives privados Barcelona – Detectives Vilafranca del Penedés – Agencia de detectives Vilafranca del Penedés – Investigadores privados Vilafranca del Penedés – Detectives privados Vilafranca del Penendés – Detectives Vilanova i la Geltrú – Agencia de detectives Vilanova i la Geltrú – Investigadores privados Vilanova i la Geltrú – Detectives privados Vilanova i la Geltrú – Detectives El Vendrell – Agencia de detectives El Vendrell – Investigadores privados El Vendrell – Detectives privados El Vendrell – Detectives Cambrils – Agencia de detectives Cambrils – Investigadores privados Cambrils – Detectives privados Cambrils – Detectives Salou – Agencia de detectives Salou – Investigadores privados Salou – Detectives privados Salou.