Detectives privados en Tarragona

Detectives en Tarragona

Detectives Privados en Reus

Detectives Privados en Valls

Detectives privados en Tortosa
Detectives Privados en El Vendrell
CRIM DEL PANTÀ DE FOIX

L’agent de la Guàrdia Urbana acusada de matar la seva parella també volia assassinar l’exmarit

 

ACN-Gemma Sánchez                 Actualitzada el 29-12-2017 10:20

L’agent de la Guàrdia Urbana de Barcelona Rosa Peral, acusada de matar la seva parella, va intentar contractar un sicari per assassinar, també, el seu exmarit. Al novembre els Mossos van tornar a detenir Rosa Peral per preparar un nou crim des de la presó. Volia matar el pare de les seves dues filles, a qui ja havia intentat incriminar en l’assassinat de la seva parella dels últims anys, tal com explica La Vanguardia .


En l’estada a presó, Peral repetia cada dia que volia matar el seu exmarit. En un primer moment, ningú li va fer cas, fins que va intentar contractar un sicari. Va ser llavors quan una reclusa va explicar a un funcionari de presons els plans que tenia l’agent. Aquest treballador va posar-se en contacte amb l’exmarit de Rosa Peral per avisar-lo que corria perill. D’aquesta manera va poder denunciar-ho als Mossos, que van obrir una nova investigació i van poder aturar els suposats plans de l’agent de la Urbana.

 
Detectives Tarragona - Agencia de detectives Tarragona – Investigadores privados Tarragona – Detectives privados Tarragona – Detectives Reus – Agencia de detectives Reus – Investigadores privados Reus – Detectives privados Reus – Detectives Valls – Agencia de detectives Valls – Investigadores privados Valls – Detectives privados Valls – Detectives Barcelona – Agencia de detectives Barcelona – Investigadores privados Barcelona – Detectives privados Barcelona – Detectives Vilafranca del Penedés – Agencia de detectives Vilafranca del Penedés – Investigadores privados Vilafranca del Penedés – Detectives privados Vilafranca del Penendés – Detectives Vilanova i la Geltrú – Agencia de detectives Vilanova i la Geltrú – Investigadores privados Vilanova i la Geltrú – Detectives privados Vilanova i la Geltrú – Detectives El Vendrell – Agencia de detectives El Vendrell – Investigadores privados El Vendrell – Detectives privados El Vendrell – Detectives Cambrils – Agencia de detectives Cambrils – Investigadores privados Cambrils – Detectives privados Cambrils – Detectives Salou – Agencia de detectives Salou – Investigadores privados Salou – Detectives privados Salou.