Detectives privados en Tarragona

Detectives en Tarragona

Detectives Privados en Reus

Detectives Privados en Valls

Detectives privados en Tortosa
Detectives Privados en El Vendrell
BANDES JUVENILS

La Guàrdia Civil desmantella a Tarragona una organització que blanquejava capital procedent del tràfic de drogues

Els agents van trobar una plantació de 300 plantes de marihuana amagada en una sauna

ACN | Tarragona | 03/04/2012 12:48 La Guàrdia Civil ha desmantellat una organització a Tarragona dedicada al blanqueig de capital procedent del tràfic de drogues i ha detingut tres persones acusades de delictes contra la salut pública, blanqueig de capitals i tinença il·lícita d'armes. En l'operació, els agents van trobar amagada una plantació de 300 plantes de marihuana sota una sauna i mitjans tècnics per al seu cultiu intens. Els detinguts són E.N.C., de 44 anys, la seva mare, que era utilitzada per blanquejar els diners de les activitats il·lícites, i una tercera persona relacionada amb ells. La investigació es va iniciar l'estiu del 2008. A més, els agents han imputat aquestes delictes a tres persones més i s'han fet quatre registres domiciliaris, un dels quals a Sant Carles de la Ràpita, on es va trobar la plantació de multitudinària.

 

 


Les investigacions van començar el juliol del 2008 quan la Guàrdia Civil va detenir E.N.C. com a suposat delicte de detenció il·legal, homicidi en grau de temptativa i tinença il·lícita d'armes, a més d'incautar-li, en el domicili patern, fins a 368.000 euros. Els agents van sospitar que aquests fets podien tenir relació amb el tràfic de drogues i van iniciar una investigació amb l'objectiu de desfer l'entramat que havia muntat E.M.C. pogués tenir per blanquejar els ingressos econòmics de la seva activitat il·lícita.

En aquesta fase d'explotació, els agents han bloquejat 19 vehicles, set embarcacions, nou propietats immobiliàries i diversos comptes corrents procedents del tràfic de drogues. Per altra banda, durant els registres efectuats també s'ha intervingut una pistola, 300 plantes de marihuana, més de 10 màquines per cultivar marihuana i documentació diversa.

 
Detectives Tarragona - Agencia de detectives Tarragona – Investigadores privados Tarragona – Detectives privados Tarragona – Detectives Reus – Agencia de detectives Reus – Investigadores privados Reus – Detectives privados Reus – Detectives Valls – Agencia de detectives Valls – Investigadores privados Valls – Detectives privados Valls – Detectives Barcelona – Agencia de detectives Barcelona – Investigadores privados Barcelona – Detectives privados Barcelona – Detectives Vilafranca del Penedés – Agencia de detectives Vilafranca del Penedés – Investigadores privados Vilafranca del Penedés – Detectives privados Vilafranca del Penendés – Detectives Vilanova i la Geltrú – Agencia de detectives Vilanova i la Geltrú – Investigadores privados Vilanova i la Geltrú – Detectives privados Vilanova i la Geltrú – Detectives El Vendrell – Agencia de detectives El Vendrell – Investigadores privados El Vendrell – Detectives privados El Vendrell – Detectives Cambrils – Agencia de detectives Cambrils – Investigadores privados Cambrils – Detectives privados Cambrils – Detectives Salou – Agencia de detectives Salou – Investigadores privados Salou – Detectives privados Salou.