Detectives privados en Tarragona

Detectives en Tarragona

Detectives Privados en Reus

Detectives Privados en Valls

Detectives privados en Tortosa
Detectives Privados en El Vendrell
JUTGEN A TARRAGONA ELS AUTORS DEL SEGREST D'UN NEN ANGLÈS

Jutgen a Tarragona els autors del segrest d'un nen anglès

Els presumptes autors de la trama van organitzar el segrest del noi des de casa seva, situada a Constantí

 

Els acusats asseguren no tenir cap relació amb els delictes dels quals se'ls acusa

15/05/12 02:00 - Tarragona - Esta dirección electrónica esta protegida contra spambots. Es necesario activar Javascript para visualizarla

El judici dels tres acusats d'haver segrestat un nen britànic al Pakistan el 3 de març de 2010 va començar, ahir, a l'Audiència de Tarragona. La fiscalia acusa els tres presumptes autors del delicte d'haver planificat el segrest de Sahil S., amb l'ajuda d'almenys quatre persones més d'origen pakistanès. La banda va organitzar l'operació des del seu domicili, ubicat a Constantí.

Muhammad Z.S., presumpte cervell de la trama, va ser el primer a declarar en una vista oral que va durar més de sis hores. L'acusat es va negar a respondre les preguntes del ministeri fiscal i, a les preguntes del seu advocat, va negar tenir cap relació amb els fets dels quals se l'acusa. Muhammad va confirmar que havia viatjat a París amb la seva dona, acusada també d'haver participat en el segrest, per recollir uns diners per a uns familiars. L'acusat va assegurar que desconeixia la procedència dels diners, però que va sospitar que “eren bruts”. La seva dona, Gianna Monica N., va confirmar la seva versió i va afegir que quan van arribar a l'hotel van mirar el contingut de les bosses que ella mateixa havia recollit i que tant ella com el seu marit pensaven que els diners corresponien a una herència i a la venda d'unes cases al Pakistan.

El tercer acusat, Kawahar F., que vivia amb la parella a la mateixa casa de Constantí, va assegurar que mai no havia sentit a parlar de la preparació d'un segrest i que desconeixia que els altres dos acusats portessin, en tornar de París, una elevada quantitat de diners; en total 110.000 lliures esterlines.

Aprofitant que el nen viatjava amb el seu pare al Pakistan per veure l'àvia, quatre membres de l'organització, armats amb rifles, van assaltar la família mentre s'acomiadava del pare i el menor, que es disposaven a anar a l'aeroport per tornar cap a Manchester. El mateix dia en què es van endur el fill com a ostatge, els presumptes segrestadors van trucar al pare, des d'una cabina telefònica ubicada a Constantí, per demanar-li una recompensa de 200.000 lliures, tot i que finalment la van rebaixar fins a les 110.000. Els dies següents, van trucar des de Salou, Reus, Vilanova i la Geltrú, Lleida i l'Hospitalet de l'Infant, per despistar la policia. Els tres acusats s'enfronten a penes de fins a 67 anys de presó.

LA XIFRA

110.000
lliures esterlines
va pagar el pare als autors del delicte
per rescatar el seu fill.

 

 
Detectives Tarragona - Agencia de detectives Tarragona – Investigadores privados Tarragona – Detectives privados Tarragona – Detectives Reus – Agencia de detectives Reus – Investigadores privados Reus – Detectives privados Reus – Detectives Valls – Agencia de detectives Valls – Investigadores privados Valls – Detectives privados Valls – Detectives Barcelona – Agencia de detectives Barcelona – Investigadores privados Barcelona – Detectives privados Barcelona – Detectives Vilafranca del Penedés – Agencia de detectives Vilafranca del Penedés – Investigadores privados Vilafranca del Penedés – Detectives privados Vilafranca del Penendés – Detectives Vilanova i la Geltrú – Agencia de detectives Vilanova i la Geltrú – Investigadores privados Vilanova i la Geltrú – Detectives privados Vilanova i la Geltrú – Detectives El Vendrell – Agencia de detectives El Vendrell – Investigadores privados El Vendrell – Detectives privados El Vendrell – Detectives Cambrils – Agencia de detectives Cambrils – Investigadores privados Cambrils – Detectives privados Cambrils – Detectives Salou – Agencia de detectives Salou – Investigadores privados Salou – Detectives privados Salou.