Detectives privados en Tarragona

Detectives en Tarragona

Detectives Privados en Reus

Detectives Privados en Valls

Detectives privados en Tortosa
Detectives Privados en El Vendrell
ROBAR COBRE

Detenen tres homes per haver robat 224 quilos de coure al Tarragonès

El coure procedia, principalment, de transformadors d'estacions elèctriques

ACN | 28/05/2012 11:23

Els Mossos han detingut tres homes per haver robat 224 quilos de coure al Tarragonès. Els detinguts, tots veïns de Reus, haurien comès fins a una desena de robatoris en estacions elèctriques de Fecsa-Endesa a Tarragona, la Secuita, el Morell, Perafort, Constantí i Vila-seca. Els robatoris consistien, principalment, en robar el coure dels transformadors elèctrics. Les detencions van tenir lloc entre el 17 i el 22 d'aquest mes de maig. Els agents van detectar que, des del febrer i fins al maig, s'havien produït deu robatoris en aquesta comarca. Van inspeccionar una ferrovellera de Perafort on hi van trobar quatre bobines de coure que, suposadament, havien estat robades d'una estació elèctrica. A partir d'aquí, la policia va poder relacionar els tres detinguts amb aquest robatori en concret i amb nou més de característiques similars que s'havien produït a la comarca.

Els tres detinguts, tots veïns de Reus, són Vicente A.S., de 31 anys, Antonio G.G., de 32 anys, i Julian A.M., de 24 anys.

Segons informen fonts dels Mossos, Antonio G.G., era el cap del grup i l'encarregat de dur a terme els robatoris del coure. Per tal de no ser descobert, oferia diners a diverses persones perquè s'ocupessin de la venda del coure a les ferrovelleres i constessin com les persones que el venien.


Els investigadors imputen a Antonio G.G. un total de deu robatoris, en els quals hauria sostret uns 224 quilos de coure.

Després de prestar declaració davant del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Tarragona, els tres detinguts van quedar en llibertat amb càrrecs.

 
Detectives Tarragona - Agencia de detectives Tarragona – Investigadores privados Tarragona – Detectives privados Tarragona – Detectives Reus – Agencia de detectives Reus – Investigadores privados Reus – Detectives privados Reus – Detectives Valls – Agencia de detectives Valls – Investigadores privados Valls – Detectives privados Valls – Detectives Barcelona – Agencia de detectives Barcelona – Investigadores privados Barcelona – Detectives privados Barcelona – Detectives Vilafranca del Penedés – Agencia de detectives Vilafranca del Penedés – Investigadores privados Vilafranca del Penedés – Detectives privados Vilafranca del Penendés – Detectives Vilanova i la Geltrú – Agencia de detectives Vilanova i la Geltrú – Investigadores privados Vilanova i la Geltrú – Detectives privados Vilanova i la Geltrú – Detectives El Vendrell – Agencia de detectives El Vendrell – Investigadores privados El Vendrell – Detectives privados El Vendrell – Detectives Cambrils – Agencia de detectives Cambrils – Investigadores privados Cambrils – Detectives privados Cambrils – Detectives Salou – Agencia de detectives Salou – Investigadores privados Salou – Detectives privados Salou.