Detectives privados en Tarragona

Detectives en Tarragona

Detectives Privados en Reus

Detectives Privados en Valls

Detectives privados en Tortosa
Detectives Privados en El Vendrell
POLICIAL

139 detinguts per tràfic de drogues a les comarques gironines el 2011

05/06/12 02:00 - girona - Esta dirección electrónica esta protegida contra spambots. Es necesario activar Javascript para visualizarla

La Guàrdia Civil va detenir a Catalunya 473 persones per tràfic de drogues i va confiscar 14.380 quilos de droga durant el 2011, sobretot a Barcelona i Tarragona, segons va informar ahir l'Institut Armat. Segons aquest balanç, a la demarcació de Barcelona es van detenir 252 persones, 139 a Girona, 68 a Tarragona i 14 a Lleida, i se'n van denunciar 560 a Barcelona, 305 a Girona, 282 a Lleida i 80 a Tarragona. A les comarques barcelonines es van decomissar cinc tones d'haixix, dues de cocaïna i 55 quilos de marihuana; a Tarragona, sis tones d'haixix, 324 quilos de marihuana i 188 de cocaïna; a Girona, 760 quilos d'haixix, 33 de marihuana i 13 de cocaïna, i a Lleida, sis quilos de marihuana, 1,2 d'haixix i 140 grams de cocaïna.

Pel que fa a la resta de l'Estat espanyol, durant el 2011 la Guàrdia Civil va detenir un total de 9.171 persones per tràfic de drogues i 146 per contraban de tabac, i va confiscar més de 320 tones de substàncies estupefaents i psicòtrops, a més de 5,5 milions de paquets de tabac i 29.000 puros.

En matèria de narcotràfic, el tipus de droga que més va confiscar, en les 148.687 intervencions portades a terme, van ser els derivats del cànnabis, amb més de 281 tones d'haixix, més de 19.000 quilos de plantes de marihuana i 12.000 quilos d'aquesta ja processada. A més, van confiscar 7.314 quilograms de cocaïna i 263 d'heroïna.

 
Detectives Tarragona - Agencia de detectives Tarragona – Investigadores privados Tarragona – Detectives privados Tarragona – Detectives Reus – Agencia de detectives Reus – Investigadores privados Reus – Detectives privados Reus – Detectives Valls – Agencia de detectives Valls – Investigadores privados Valls – Detectives privados Valls – Detectives Barcelona – Agencia de detectives Barcelona – Investigadores privados Barcelona – Detectives privados Barcelona – Detectives Vilafranca del Penedés – Agencia de detectives Vilafranca del Penedés – Investigadores privados Vilafranca del Penedés – Detectives privados Vilafranca del Penendés – Detectives Vilanova i la Geltrú – Agencia de detectives Vilanova i la Geltrú – Investigadores privados Vilanova i la Geltrú – Detectives privados Vilanova i la Geltrú – Detectives El Vendrell – Agencia de detectives El Vendrell – Investigadores privados El Vendrell – Detectives privados El Vendrell – Detectives Cambrils – Agencia de detectives Cambrils – Investigadores privados Cambrils – Detectives privados Cambrils – Detectives Salou – Agencia de detectives Salou – Investigadores privados Salou – Detectives privados Salou.