Detectives privados en Tarragona

Detectives en Tarragona

Detectives Privados en Reus

Detectives Privados en Valls

Detectives privados en Tortosa
Detectives Privados en El Vendrell
Detenen a Vilanova i la Geltrú una parella de Tarragona

Detenen a Vilanova i la Geltrú una parella de Tarragona per circular amb un vehicle robat

Un d'ells no podia conduir perquè havia estat sancionat sense permís de conducció per pèrdua de punts

ACN | 12/06/2012 17:52

La policia ha detingut a Vilanova i la Geltrú dos joves de Tarragona com a presumptes autors dels delictes de robatori i furt d'ús de vehicle i per conduir sense permís per pèrdua de punts. Els fets van succeir el passat 25 de maig a Vilanova quan una patrulla dels Mossos d'Esquadra va observar un turisme que circulava per la Ronda Ibèrica de la ciutat, amb la roda punxada. Els agents van aturar el vehicle i quan anaven a identificar els dos ocupants, van reaccionar fugint a peu i abandonant el turisme. Finalment, després de comprovar que el vehicle tenia el vidre trencat i tot el seu interior regirat, els agents van fer recerca de la parella fugitiva que va ser localitzada amagada sota un arbre. El agents també van comprovar que el cotxe havia estat sostret i que un altre vehicle que estava estacionat al mateix lloc, presentava símptomes de forçament.

La parella detinguda, formada per Oscar A. D., de 25 anys i nacionalitat espanyola i Elisabeth G.R, de 29 anys i nacionalitat espanyola, va ser traslladada a les dependències policials dels Mossos de Vilanova i la Geltrú, on van veure que el noi tampoc podia conduir, perquè havia estat sancionat sense permís de conducció per pèrdua de punts.

 
Detectives Tarragona - Agencia de detectives Tarragona – Investigadores privados Tarragona – Detectives privados Tarragona – Detectives Reus – Agencia de detectives Reus – Investigadores privados Reus – Detectives privados Reus – Detectives Valls – Agencia de detectives Valls – Investigadores privados Valls – Detectives privados Valls – Detectives Barcelona – Agencia de detectives Barcelona – Investigadores privados Barcelona – Detectives privados Barcelona – Detectives Vilafranca del Penedés – Agencia de detectives Vilafranca del Penedés – Investigadores privados Vilafranca del Penedés – Detectives privados Vilafranca del Penendés – Detectives Vilanova i la Geltrú – Agencia de detectives Vilanova i la Geltrú – Investigadores privados Vilanova i la Geltrú – Detectives privados Vilanova i la Geltrú – Detectives El Vendrell – Agencia de detectives El Vendrell – Investigadores privados El Vendrell – Detectives privados El Vendrell – Detectives Cambrils – Agencia de detectives Cambrils – Investigadores privados Cambrils – Detectives privados Cambrils – Detectives Salou – Agencia de detectives Salou – Investigadores privados Salou – Detectives privados Salou.