Detectives privados en Tarragona

Detectives en Tarragona

Detectives Privados en Reus

Detectives Privados en Valls

Detectives privados en Tortosa
Detectives Privados en El Vendrell
La 'màgia' d'Steve Jobs

La 'màgia' d'Steve Jobs resol onze furts a turistes de Barcelona

Un lladre roba un iPad i acaba enviant sense voler les fotografies que ho demostren als Mossos d'Esquadra

ACN | 14/06/2012 10:25

La darrera aportació tecnològica d'Steve Jobs ha permès resoldre onze furts a turistes de Barcelona, segons ha pogut saber l'ACN. L'iCloud guarda en un magatzem virtual les imatges preses amb qualsevol dels dispositius de l'usuari. Un detall que desconeixia el lladre de l'iPad d'un turista americà i que ha acabat pagant car. Quan la víctima denunciava el furt a la comissaria va comprovar estupefacte com el seu mòbil rebia noves fotografies que el delinqüent s'estava fent amb la 'tablet'. Va passar el telèfon al policia, que va reconèixer la cara: era un habitual. Per si faltaven pistes, les imatges venien amb localització 'gps' que va guiar als mossos a casa seva, on hi havia material d'altres cops. El passat 2 de juny a les nou del matí un pilot d'una companyia d'aerolínies americana abandonava el seu hotel a l'Avinguda del Paral·lel. Mentre pagava la seva factura va descobrir que la motxilla, on duia l'iPad, la targeta de connexió a Internet, uns auriculars de darrera generació i les ulleres que havia deixat sobre la maleta, havia desaparegut.

El pilot va canviar de plans i va dirigir-se a la comissaria de Sants per denunciar els fets. Va ser llavors quan la darrera revolució tecnològica d'Steve Jobs va donar un gir inesperat a la situació. Al seu telèfon van començar a arribar fotografies que s'estaven prenent amb el seu Ipad en aquells moments. Eren imatges del lladre. Però la mala sort del delinqüent només acabava de començar: l'agent que atenia el pilot va reconèixer l'home que apareixia a les fotografies, era habitual i estava fitxat.

Els jutges no acostumen mai a signar odres que permetin als policies entrar en domicilis privats per resoldre delictes de furts, però aquest cas també ha estat especial en aquest punt. Sobraven les proves. Les fotografies també aportaven informació sobre la localització -gràcies al gps de l'iPad- del lloc on havien estat preses i aquesta ubicació coincidia amb l'adreça del sospitós que constava a la base policial. La càmera de seguretat de l'hotel, per si la tecnologia encara no havia estat prou decisiva, també l'havia enxampat 'in fraganti' furtant la bossa del pilot americà.

A la vista del desplegament d'evidències que presentaven els Mossos, el jutge, especialment després de visionar les fotografies que s'havia fet amb l'iPad, va signar l'ordre i el delinqüent ja ha estat detingut. 

Les fotografies que s'havia fet també li compliquen una mica més l'existència ja que van ser fetes en una habitació plena d'objectes robats. La seva dèbil defensa es basa en què ell no té res a veure amb aquest habitacle del seu domicili, tancat amb un cadena (de la qual ell en tenia la clau a sobre en el moment de la detenció), però les inoportunes imatges indiquen tot el contrari, es veu clarament que se les va fer allà dins. 

A l'interior d'aquesta habitació els policies han recuperat material robat a un mínim d'11 turistes més. Ahmed M, de 24 anys, nacionalitat marroquina i veí del barri de Poble Sec, coneix bé els secrets del 'carterisme' però no els dels dispositius que va crear el gurú d'Apple. El pilot americà ha escrit una carta als efectius de l'àrea d'investigació dels Mossos agraint-los la celeritat en recuperar el seu iPad.

 
Detectives Tarragona - Agencia de detectives Tarragona – Investigadores privados Tarragona – Detectives privados Tarragona – Detectives Reus – Agencia de detectives Reus – Investigadores privados Reus – Detectives privados Reus – Detectives Valls – Agencia de detectives Valls – Investigadores privados Valls – Detectives privados Valls – Detectives Barcelona – Agencia de detectives Barcelona – Investigadores privados Barcelona – Detectives privados Barcelona – Detectives Vilafranca del Penedés – Agencia de detectives Vilafranca del Penedés – Investigadores privados Vilafranca del Penedés – Detectives privados Vilafranca del Penendés – Detectives Vilanova i la Geltrú – Agencia de detectives Vilanova i la Geltrú – Investigadores privados Vilanova i la Geltrú – Detectives privados Vilanova i la Geltrú – Detectives El Vendrell – Agencia de detectives El Vendrell – Investigadores privados El Vendrell – Detectives privados El Vendrell – Detectives Cambrils – Agencia de detectives Cambrils – Investigadores privados Cambrils – Detectives privados Cambrils – Detectives Salou – Agencia de detectives Salou – Investigadores privados Salou – Detectives privados Salou.