Detectives privados en Tarragona

Detectives en Tarragona

Detectives Privados en Reus

Detectives Privados en Valls

Detectives privados en Tortosa
Detectives Privados en El Vendrell
DETENIDO EN REUS

El detenido en Reus llamó a emergencias para avisar que había matado a su pareja

Jaber E.G., de 32 años y nacionalidad marroquí, llamó sobre las 21 horas al 112, y posteriormente los Mossos d'Esquadra lo detuvieron

ACN | 21/06/2012 12:26

Més d'un centenar de persones s'han concentrat davant l'Ajuntament de Reus com a mostra de rebuig de l'assassinat de la dona morta a ganivetades aquest dimecres al vespre. Autoritats municipals i veïns han guardat un minut de silenci per rebutjar aquest nou cas violència masclista, el tercer a la demarcació i el dotzè a Catalunya en el que va d'any. La tinent d'alcalde i regidora de Seguretat Ciutadana, Alícia Alegret, ha afirmat que la víctima no havia presentat cap denúncia per maltractaments, però que en canvi l'home sí que ho havia fet, tot i que es desconeixen més detalls d'aquesta denúncia incoada. Amigues i parentes de la víctima han penjat dues roses i escrits d'afecte al seu portal. Molta expectació al número 26 del carrer O'Donell de Reus, a tocar del passeig Prim de Reus, l'endemà del crim. Veïns i periodistes s'han congregat al llarg del matí davant el domicili on havia conviscut aquesta parella i que, segons fonts veïnals, arrossegaven problemes i s'havien separat feia pocs dies. El crim es va cometre dins del pis, encara precintat, aquest dijous, pels Mossos d'Esquadra.

La dona, de 29 anys, de nacionalitat espanyola, va morir per les diverses ferides d'arma blanca que li va propinar, suposadament, la seva parella, de 32 anys i nacionalitat marroquina. Els Mossos van detenir-lo el mateix dimecres i està previst que aquest divendres a primera hora passi a disposició judicial a Reus. La parella regentava un bar pròxim al domicili, que aquest dijouss al matí estava tancat.

Els veïns que coneixien la parella asseguren que ja es veia venir perquè el detingut tenia amenaçada la seva parella, però ella, segons els mateixos veïns, mai s'ho va prendre seriosament. Alegret ha confirmat que l'home hauria posat una denúncia -que ara mateix s'està investigant-, però en canvi, ella, "tot i que era la víctima", no va denunciar maltractaments ni es va adreçar a l'Oficina d'Atenció a la Víctima.

Des de Mossos, ni es confirma ni es desmenteix aquesta denúncia interposada pel detingut. De fet, la informació sobre l'entorn familiar de la parella i els seus fills, i les circumstàncies del crim continuen envoltades de confusió i contradiccions. Aquest és el dotzè crim per violència de gènere que es registra a Catalunya -tres corresponen a dones mortes en anys anteriors, però localitzades enguany-, i un total de 23 a tot l'Estat.

"Si morissin dotze persones d'una sola atacada, Catalunya s'hauria aixecat i sortiria al carrer, i en canvi hem de fer molts esforços perquè hi hagi una consciència clara que això és un drama quotidià i diari", ha declarat la presidenta de l'Institut Català de les Dones, Montserrat Gatell. L'Ajuntament de Reus, en acabar la convocatòria del minut de silenci, ha condemnat l'homicidi i ha traslladat el condol i suport a la família.


 
Detectives Tarragona - Agencia de detectives Tarragona – Investigadores privados Tarragona – Detectives privados Tarragona – Detectives Reus – Agencia de detectives Reus – Investigadores privados Reus – Detectives privados Reus – Detectives Valls – Agencia de detectives Valls – Investigadores privados Valls – Detectives privados Valls – Detectives Barcelona – Agencia de detectives Barcelona – Investigadores privados Barcelona – Detectives privados Barcelona – Detectives Vilafranca del Penedés – Agencia de detectives Vilafranca del Penedés – Investigadores privados Vilafranca del Penedés – Detectives privados Vilafranca del Penendés – Detectives Vilanova i la Geltrú – Agencia de detectives Vilanova i la Geltrú – Investigadores privados Vilanova i la Geltrú – Detectives privados Vilanova i la Geltrú – Detectives El Vendrell – Agencia de detectives El Vendrell – Investigadores privados El Vendrell – Detectives privados El Vendrell – Detectives Cambrils – Agencia de detectives Cambrils – Investigadores privados Cambrils – Detectives privados Cambrils – Detectives Salou – Agencia de detectives Salou – Investigadores privados Salou – Detectives privados Salou.