Detectives privados en Tarragona

Detectives en Tarragona

Detectives Privados en Reus

Detectives Privados en Valls

Detectives privados en Tortosa
Detectives Privados en El Vendrell
UN CLAN FAMILIAR QUE DISTRIBUÏA HEROÏNA I COCAÏNA

Desmantellen a Tarragona i Reus un clan familiar que distribuïa heroïna i cocaïna

 


S'ha detingut cinc persones i s'ha comissat prop de dos quilos de diferents substàncies estupefaents

ACN | 28/06/2012 11:14

Agents de la policia espanyola han desarticulat un clan familiar al qual s'acusa de distribuir heroïna i cocaïna a mitja escala a Tarragona i a Reus. S'ha detinguts dos homes i tres dones que, segons el cos de seguretat, adquiria grans quantitats de droga per processar-la, adulterar-la i disposar-la per vendre-la a petita escala. Dos registres a Reus i un altre a Tarragona han permès comissar 408 grams d'heroïna, 60 de cocaïna, 1,4 quilos de marihuana, 4 quilos de producte per al tall, una pistola amb el número de sèrie esborrat, munició, 111 peces d'or, dos vehicles d'alta gama i 35.000 euros en metàl·lic.

La investigació comença pel març, quan es detecta un individu que es podria estar dedicant a la distribució de grans partides d'heroïna a la zona de Tarragona. A partir d'aquí la policia indica que es va descobrir un grup perfectament organitzat i estructurat que residia entre Tarragona i Reus. S'acusa aquesta banda d'adquirir droga a gran escala per processar-la, adulterar-la i amagar-la fins al moment de la venda a petita escala.

De la mateixa manera es va descobrir l'existència d'una cúpula que dirigia el grup. Quatre membres de la banda tenen nombrosos antecedents per delictes d'aquest tipus, i la policia indica que aquesta experiència va dificultar les investigacions per les mesures de seguretat que prenien.


També s'indica que s'ha descobert un cultiu de marihuana habilitat en dues habitacions, dotades de sistemes d'il·luminació industrial, extracció d'aire, control de temperatura i humitat i lona termoreflectant a les parets.

Finalment, el 14 de juny es van fer tres registres de domicili a Tarragona i a Reus i es van detenir els cinc individus. Se'ls imputen presumptes delictes contra la salut pública, organització criminal i tinença il·lícita d'armes. Els cinc van ingressar a presó per ordre del jutge.


 
Detectives Tarragona - Agencia de detectives Tarragona – Investigadores privados Tarragona – Detectives privados Tarragona – Detectives Reus – Agencia de detectives Reus – Investigadores privados Reus – Detectives privados Reus – Detectives Valls – Agencia de detectives Valls – Investigadores privados Valls – Detectives privados Valls – Detectives Barcelona – Agencia de detectives Barcelona – Investigadores privados Barcelona – Detectives privados Barcelona – Detectives Vilafranca del Penedés – Agencia de detectives Vilafranca del Penedés – Investigadores privados Vilafranca del Penedés – Detectives privados Vilafranca del Penendés – Detectives Vilanova i la Geltrú – Agencia de detectives Vilanova i la Geltrú – Investigadores privados Vilanova i la Geltrú – Detectives privados Vilanova i la Geltrú – Detectives El Vendrell – Agencia de detectives El Vendrell – Investigadores privados El Vendrell – Detectives privados El Vendrell – Detectives Cambrils – Agencia de detectives Cambrils – Investigadores privados Cambrils – Detectives privados Cambrils – Detectives Salou – Agencia de detectives Salou – Investigadores privados Salou – Detectives privados Salou.