Detectives privados en Tarragona

Detectives en Tarragona

Detectives Privados en Reus

Detectives Privados en Valls

Detectives privados en Tortosa
Detectives Privados en El Vendrell
PERDUT PEL MONTSENY

Busquen un noi rus de 17 anys perdut pel Montseny

La seva família va avisar el cos d'emergències a les deu de la nit, des de Santa Fe del Montseny, explicant que no trobaven el menor des de la tarda

Un altre jove de 24 anys que s'havia perdut ha estat localitzat sa i estalvi de matinada a la Cerdanya

17/07/12 07:50 - Barcelona - ACN

Els Bombers de la Generalitat estant buscant un noi de 17 anys de nacionalitat russa que ahir dilluns es va perdre cap a les sis de la tarda pel Montseny. La seva família va avisar el cos d'emergències a les deu de la nit, des de Santa Fe del Montseny, explicant que no trobaven el menor des de la tarda i quatre dotacions han passat la nit fent la recerca.

A primera hora d'aquest matí podria incorporar-se a l'operatiu un helicòpter, mentre que quatre dotacions continuen buscant el noi, que no porta telèfon mòbil.

D'altra banda, un altre jove perdut, en aquest cas de 24 anys i veí d'Artés (Bages), que havia anat a fer la Canal de Cristall i en tornar es va desorientar, va ser localitzat sa i estalvi a prop de les dues de la matinada entre el Quer Foradat i Estana, a la Cerdanya.

La recerca del noi d'Artés va ser més fàcil perquè el noi portava telèfon mòbil. Havia sortit a fer una travessa però en fer-se de nit es va desorientar i no era capaç de trobar el camí de tornada. Gràcies a la comunicació, els Bombers, en col·laboració amb la Guàrdia Civil, el van poder localitzar tot i la foscor cap a dos quarts de dues d ela matinada. El noi es trobava bé i els Bombers el van acompanyar amb la seva família, sense que necessités cap atenció mèdica.

 
Detectives Tarragona - Agencia de detectives Tarragona – Investigadores privados Tarragona – Detectives privados Tarragona – Detectives Reus – Agencia de detectives Reus – Investigadores privados Reus – Detectives privados Reus – Detectives Valls – Agencia de detectives Valls – Investigadores privados Valls – Detectives privados Valls – Detectives Barcelona – Agencia de detectives Barcelona – Investigadores privados Barcelona – Detectives privados Barcelona – Detectives Vilafranca del Penedés – Agencia de detectives Vilafranca del Penedés – Investigadores privados Vilafranca del Penedés – Detectives privados Vilafranca del Penendés – Detectives Vilanova i la Geltrú – Agencia de detectives Vilanova i la Geltrú – Investigadores privados Vilanova i la Geltrú – Detectives privados Vilanova i la Geltrú – Detectives El Vendrell – Agencia de detectives El Vendrell – Investigadores privados El Vendrell – Detectives privados El Vendrell – Detectives Cambrils – Agencia de detectives Cambrils – Investigadores privados Cambrils – Detectives privados Cambrils – Detectives Salou – Agencia de detectives Salou – Investigadores privados Salou – Detectives privados Salou.