Detectives privados en Tarragona

Detectives en Tarragona

Detectives Privados en Reus

Detectives Privados en Valls

Detectives privados en Tortosa
Detectives Privados en El Vendrell
L'INCENDI DE RASQUERA

Els Mossos identifiquen el presumpte autor de l'incendi de Rasquera

 

El sospitós és un home de nacionalitat britànica i veí de Gandesa amb antecedents policials per delictes contra el patrimoni

Es troba detingut des del passat 6 de juny per diversos robatoris en masos, alguns dels quals durant el sinistre

20/07/12 16:41 - Barcelona - Esta dirección electrónica esta protegida contra spambots. Es necesario activar Javascript para visualizarla

Els Mossos d'Esquadra han imputat un veí de Gandesa com a presumpte autor de l'incendi que a mitjan maig va cremar unes 3.000 hectàrees de vegetació forestal i agrícola.

Es tracta d'un home de 33 anys i nacionalitat britànica que es troba empresonat des del passat 6 de juny per haver comès presumptament sis delictes de robatoris i una falta de furt en masos de Rasquera, Ginestar i Miravet.

Alguns d'aquests robatoris s'haurien produït precisament durant l'incendi que va assolar la zona. Diversos testimonis van ubicar prop dels masos afectats una mateixa persona, i en tots els casos van coincidir amb la descripció física de l'acusat.

Una vegada els investigadors van poder identificar el presumpte autor dels fets, es va iniciar una recerca que va concloure amb seva detenció a Salou.

El detingut, que ja tenia antecedents per delictes contra el patrimoni, va passar a disposició del jutjat d'instrucció de guàrdia de Gandesa. Aquest va decretar l'ingrés a presó del sospitós el passat 8 de juny.

Finalment, les investigacions portades a terme pels agents de la unitat d'investigació de la Comissaria de Gandesa en relació a l'autoria de l'incendi han permès determinar que aquest va ser originat per la mateixa persona que va cometre els robatoris.


 
Detectives Tarragona - Agencia de detectives Tarragona – Investigadores privados Tarragona – Detectives privados Tarragona – Detectives Reus – Agencia de detectives Reus – Investigadores privados Reus – Detectives privados Reus – Detectives Valls – Agencia de detectives Valls – Investigadores privados Valls – Detectives privados Valls – Detectives Barcelona – Agencia de detectives Barcelona – Investigadores privados Barcelona – Detectives privados Barcelona – Detectives Vilafranca del Penedés – Agencia de detectives Vilafranca del Penedés – Investigadores privados Vilafranca del Penedés – Detectives privados Vilafranca del Penendés – Detectives Vilanova i la Geltrú – Agencia de detectives Vilanova i la Geltrú – Investigadores privados Vilanova i la Geltrú – Detectives privados Vilanova i la Geltrú – Detectives El Vendrell – Agencia de detectives El Vendrell – Investigadores privados El Vendrell – Detectives privados El Vendrell – Detectives Cambrils – Agencia de detectives Cambrils – Investigadores privados Cambrils – Detectives privados Cambrils – Detectives Salou – Agencia de detectives Salou – Investigadores privados Salou – Detectives privados Salou.