Detectives privados en Tarragona

Detectives en Tarragona

Detectives Privados en Reus

Detectives Privados en Valls

Detectives privados en Tortosa
Detectives Privados en El Vendrell
INGRESSEN A LA PRESÓ

Ingressen a la presó dos joves com a presumptes autors de tres robatoris en domicilis del nucli antic de Tortosa

Els Mossos d'Esquadra i la policia local van detenir fins a tres cops un dels nois durant el passat mes d'agost

ACN | 04/09/2012 17:34

El jutge de Tortosa ha ordenat l'ingrés a la presó de dos veïns de la ciutat detinguts pels Mossos d'Esquadra, conjuntament amb la policia local de Tortosa, acusats de cometre tres robatoris en domicilis del nucli antic. Les detencions de David GN, de 21 anys i nacionalitat espanyola, i Balvir S, de 23 anys i nacionalitat índia, es van produir entre el passat 12 i el 27 d'agost. El passat dia 12 d'agost, un veí va alertar la policia local que un noi estava intentant accedir al seu domicili del camí Manyà. En arribar al lloc dels fets, els agents es van creuar amb David GN, qui coincidia amb la descripció del sospitós del robatori.

El mateix jove va tornar a ser detingut el passat 21 d'agost pels Mossos per la seva presumpta relació amb un robatori el passat 22 de juliol en un domicili de la Pujada de Sant Francesc.

Posteriorment, el passat 27 d'agost, agents dels Mossos van tornar detenir David GN i Blavir S, en aquest cas, com a presumptes autors d'un robatori a l'interior d'un domicili que havia tingut lloc dos dies abans al carrer Mercaders de Tortosa i en el qual van violentar una portar per accedir al seu interior.

Després de passar a disposició judicial el passat 28 d'agost, el jutge va ordenar el seu ingrés a la presó. 

 

 


 
Detectives Tarragona - Agencia de detectives Tarragona – Investigadores privados Tarragona – Detectives privados Tarragona – Detectives Reus – Agencia de detectives Reus – Investigadores privados Reus – Detectives privados Reus – Detectives Valls – Agencia de detectives Valls – Investigadores privados Valls – Detectives privados Valls – Detectives Barcelona – Agencia de detectives Barcelona – Investigadores privados Barcelona – Detectives privados Barcelona – Detectives Vilafranca del Penedés – Agencia de detectives Vilafranca del Penedés – Investigadores privados Vilafranca del Penedés – Detectives privados Vilafranca del Penendés – Detectives Vilanova i la Geltrú – Agencia de detectives Vilanova i la Geltrú – Investigadores privados Vilanova i la Geltrú – Detectives privados Vilanova i la Geltrú – Detectives El Vendrell – Agencia de detectives El Vendrell – Investigadores privados El Vendrell – Detectives privados El Vendrell – Detectives Cambrils – Agencia de detectives Cambrils – Investigadores privados Cambrils – Detectives privados Cambrils – Detectives Salou – Agencia de detectives Salou – Investigadores privados Salou – Detectives privados Salou.