Detectives privados en Tarragona

Detectives en Tarragona

Detectives Privados en Reus

Detectives Privados en Valls

Detectives privados en Tortosa
Detectives Privados en El Vendrell
IMPUTAT UN HOME PER SIMULAR UN ROBATORI

Imputat un home per simular un robatori de joies per valor de 262.000 euros

Es va inventar els fets per justificar la falta de liquiditat de la seva empresa

 

ACN | 08/09/2012 17:30

 

Els Mossos d'Esquadra han imputat un home de 48 anys i resident a Benicàssim per simular aquest passat agost el robatori que quatre maletes amb joies valorades amb 262.000 euros. Els fets es remunten al passat 9 d'agost quan un home es va presentar a les dependències dels Mossos a Reus denunciant que li havien sostret les joies de l'interior del seu vehicle després d'haver-lo estacionat al pàrquing públic de la Riera Miró abans d'anar dinar. Segons va explicar, en tornar, va veure que li havien sostret les joies. Al cap d'uns dies, el 23 d'agost, l'home va ser cridat a declarar i va admetre que havia simulat el robatori ja que la seva empresa passava per una greu situació econòmica.

 

L'home va explicar als Mossos d'Esquadra que era el propietari d'una empresa dedicada a la venda majorista de joies i rellotges i que després de deixar el cotxe estacionat al pàrquing públic Riera Miró per anar a dinar, va veure que li havien robat les joies que tenia a l'interior del vehicle. Des d'un primer moment, els agents van sospitar que es podien trobar davant d'un cas de simulació de delictes ja que les mesures de seguretat emprades no es corresponien amb les que acostumen a adoptar els professionals del sector.

El passat 23 d'agost, van citar l'home a declarar i va ser quan va admetre que havia simular el robatori perquè la seva empresa passava per un mal moment econòmic i així podia justificar la falta de liquiditat als proveïdors. També va manifestar que les joies les té a la seva empresa i que mai li havien desaparegut.

Creix la simulació de delicte

Els Mossos d'Esquadra adverteixen que la simulació de delictes ha augmentat darrerament i que es tracta d'un delicte penalment punible amb multes o inclús la presó. A tall d'exemple, a la comissaria del Baix Penedès han instruït, en els darrers tres mesos, un total de set diligències policials relacionades amb aquesta tipologia delictiva.

 
Detectives Tarragona - Agencia de detectives Tarragona – Investigadores privados Tarragona – Detectives privados Tarragona – Detectives Reus – Agencia de detectives Reus – Investigadores privados Reus – Detectives privados Reus – Detectives Valls – Agencia de detectives Valls – Investigadores privados Valls – Detectives privados Valls – Detectives Barcelona – Agencia de detectives Barcelona – Investigadores privados Barcelona – Detectives privados Barcelona – Detectives Vilafranca del Penedés – Agencia de detectives Vilafranca del Penedés – Investigadores privados Vilafranca del Penedés – Detectives privados Vilafranca del Penendés – Detectives Vilanova i la Geltrú – Agencia de detectives Vilanova i la Geltrú – Investigadores privados Vilanova i la Geltrú – Detectives privados Vilanova i la Geltrú – Detectives El Vendrell – Agencia de detectives El Vendrell – Investigadores privados El Vendrell – Detectives privados El Vendrell – Detectives Cambrils – Agencia de detectives Cambrils – Investigadores privados Cambrils – Detectives privados Cambrils – Detectives Salou – Agencia de detectives Salou – Investigadores privados Salou – Detectives privados Salou.