Detectives privados en Tarragona

Detectives en Tarragona

Detectives Privados en Reus

Detectives Privados en Valls

Detectives privados en Tortosa
Detectives Privados en El Vendrell
PRESO PER A L'HOME QUE VA FUGIR D'UN CONTROL

Presó per a l'home que va fugir d'un control a l'AP-7 a més de 230 km/h i transportant 300 quilos d'haixix

Els Mossos d'Esquadra van haver de tallar la circulació de l'autopista a Tarragona per interceptar el vehicle


ACN | 18/09/2012 17:16

El titular del jutjat número 3 en funcions de guàrdia de Tarragona ha ordenat l'ingrés a presó del veí de l'Hospitalet de Llobregat (Baix Llobregat) detingut pels Mossos el passat dissabte a Tarragona en fugir d'un control policial a l'autopista AP-7 circulant a més de 230 km/h de forma temerària i transportant 300 quilos d'haixix al seu cotxe. Ahmed SS, de 40 anys i nacionalitat espanyola, està imputat per un delicte contra la seguretat del trànsit, un altre contra els agents de l'autoritat i un de danys. Segons els agents, l'home va fer cas omís de les indicacions dels agents en arribar al control a l'altura de l'Hospitalet de l'Infant (Baix Camp) i va fugir a gran velocitat en sentit Barcelona.

Els Mossos van organitzar un dispositiu per localitzar el vehicle tallant la circulació de l'autopista a l'altura del quilòmetre 247 i deixant el tercer carril lliure per alentir la velocitat dels vehicles i així poder aturar-lo. Segons el relat policial, els agents van observar el turisme i en donar les corresponents indicacions perquè s'aturés el conductor va accelerar la velocitat posant en perill la vida dels policies . Posteriorment, va impactar contra el vehicle policial i la mitjana de l'autopista.

El conductor va sortir corrents del cotxe i va iniciar una fugida pel bosc on va acabar detingut als pocs minuts pels mossos. Els agents van escorcollar el vehicle i van localitzar deu fardells d'haixix amb un pes aproximat de 300 quilos.

El detingut va passar el passat 16 de setembre a disposició judicial al Jutjat d'Instrucció número 3 en funcions de guàrdia de Tarragona i el jutge va decretar l'ingrés a presó.

 
Detectives Tarragona - Agencia de detectives Tarragona – Investigadores privados Tarragona – Detectives privados Tarragona – Detectives Reus – Agencia de detectives Reus – Investigadores privados Reus – Detectives privados Reus – Detectives Valls – Agencia de detectives Valls – Investigadores privados Valls – Detectives privados Valls – Detectives Barcelona – Agencia de detectives Barcelona – Investigadores privados Barcelona – Detectives privados Barcelona – Detectives Vilafranca del Penedés – Agencia de detectives Vilafranca del Penedés – Investigadores privados Vilafranca del Penedés – Detectives privados Vilafranca del Penendés – Detectives Vilanova i la Geltrú – Agencia de detectives Vilanova i la Geltrú – Investigadores privados Vilanova i la Geltrú – Detectives privados Vilanova i la Geltrú – Detectives El Vendrell – Agencia de detectives El Vendrell – Investigadores privados El Vendrell – Detectives privados El Vendrell – Detectives Cambrils – Agencia de detectives Cambrils – Investigadores privados Cambrils – Detectives privados Cambrils – Detectives Salou – Agencia de detectives Salou – Investigadores privados Salou – Detectives privados Salou.