Detectives privados en Tarragona

Detectives en Tarragona

Detectives Privados en Reus

Detectives Privados en Valls

Detectives privados en Tortosa
Detectives Privados en El Vendrell
COMENÇA EL JUDICI

Comença el judici per l'assassinat del propietari del gimnàs 'Eurollevant' de Vilafortuny

L'acusat s'enfronta a una pena de 20 anys de presó i una indemnització de 200.000 euros

 

ACN | Cambrils | 21/10/2012 17:27

Després de la constitució divendres del jurat popular, aquest dilluns comença el judici per l'assassinat del propietari del gimnàs 'Eurollevant' de Vilafortuny, al terme municipal de Cambrils (Baix Camp), el 21 de gener del 2011. En aquesta primera jornada ha de declarar l'acusat, Fernando P. B., de 46 anys i veí de Castelldefels. Està acusat d'assassinar al seu cosí germà, David G. B., de 41 anys, després d'assestar-li 45 punyalades amb un ganivet de tallar pernil. Acusat i víctima mantenien una mala relació motivada per problemes econòmics, segons el ministeri fiscal. La fiscalia sol·licita una pena de 20 anys de presó i reclama una indemnització de 200.000 euros per a la família de la víctima. Els fets es remunten al 21 de gener del 2011 al gimnàs 'Eurollevant', ubicat al número 164 de l'avinguda Diputació de Vilafortuny, al terme municipal del Cambrils. El gimnàs estava regentat per, David G.B., de 41 anys, cosí germà de l'acusat, Fernando P.B., de 46 anys i veí de Castelldefels, amb qui mantenia una complicada relació "motivada per problemes econòmics", segons relata la fiscalia. Acusat i víctima van iniciar una forta discussió dins de l'establiment esportiu. Llavors l'acusat va treure un ganivet de tallar pernil i la víctima, en veure-ho, va fugir corrent del lloc on es trobaven. L'acusat va atrapar el seu cosí a la cafeteria del gimnàs on el la arraconar contra una porta i, "amb la intenció de causar-li la mort o essent plenament conscient que amb els seus actes podrien causar-li la mort, i li va assestar un total de 45 punyalades", com apunta la qualificació fiscal.

La víctima va rebre ferides d'arma blanca al coll, el tòrax -tant posterior com anterior-, l'abdomen, els braços i les mans, propinades per l'acusat, segons el ministeri fiscal "amb la intenció d'augmentar el dolor de la víctima". El propietari del gimnàs moria gairebé a l'acte a causa d'un shock hipovolèmic per ferides d'arma blanca.

Després d'aquests fets, l'acusat va fugir amb el seu vehicle, una Citroën Berlingo, amb què havia arribat al gimnàs. No va ser fins a l'endemà que els Mossos d'Esquadra el van detenir a la carretera N-340 a l'alçada de Torredembarra. L'acusat ha estat ingressat a presó per aquests fets des del 24 de gener del 2011, després que declarés davant del Jutjat d'Instrucció número 4 de Reus.

20 anys de presó i una indemnització per a la família


Segons la fiscalia, l'acusat presenta un diagnòstic de trastorn adaptatiu, trastorns per dependència a la cocaïna i a l'alcohol abstinents en ambients controlats, un trastorn per dependència a hipnòtics i sedants en remissió, i un trastorn de personalitat narcisista i impulsiu, "patologies que no alternen les seves funcions intel·lectives, volitives ni cognoscitives". El ministeri fiscal sosté que en el moment dels fets "no consta acreditat que l'acusat presentés un quadre d'abús de cocaïna, alcohol o ingesta medicamentosa que limités o afectés les seves capacitats intel·lectives o volitives".

Segons la fiscalia, els fets són constitutius d'un delicte d'assassinat pel qual sol·licita la imposició d'una pena de 20 anys de presó per a l'acusat. També demana que no pugui comunicar-se o aproximar-se a menys de 1.000 metres dels pares de la víctima i el seu germà per un període de 25 anys. L'acusat també haurà d'indemnitzar els pares de la víctima amb 100.000 euros i el germà amb 100.000 euros més, pels perjudicis morals produïts. El judici se celebra a l'Audiència de Tarragona.

 
Detectives Tarragona - Agencia de detectives Tarragona – Investigadores privados Tarragona – Detectives privados Tarragona – Detectives Reus – Agencia de detectives Reus – Investigadores privados Reus – Detectives privados Reus – Detectives Valls – Agencia de detectives Valls – Investigadores privados Valls – Detectives privados Valls – Detectives Barcelona – Agencia de detectives Barcelona – Investigadores privados Barcelona – Detectives privados Barcelona – Detectives Vilafranca del Penedés – Agencia de detectives Vilafranca del Penedés – Investigadores privados Vilafranca del Penedés – Detectives privados Vilafranca del Penendés – Detectives Vilanova i la Geltrú – Agencia de detectives Vilanova i la Geltrú – Investigadores privados Vilanova i la Geltrú – Detectives privados Vilanova i la Geltrú – Detectives El Vendrell – Agencia de detectives El Vendrell – Investigadores privados El Vendrell – Detectives privados El Vendrell – Detectives Cambrils – Agencia de detectives Cambrils – Investigadores privados Cambrils – Detectives privados Cambrils – Detectives Salou – Agencia de detectives Salou – Investigadores privados Salou – Detectives privados Salou.