Detectives privados en Tarragona

Detectives en Tarragona

Detectives Privados en Reus

Detectives Privados en Valls

Detectives privados en Tortosa
Detectives Privados en El Vendrell
DETINGUTS TRES MEMBRES D'UN GRUP CRIMINAL

Detinguts tres membres d'un grup criminal especialitzat en robar a turistes a l'AP-7 a Tarragona

Els arrestats abordaven les víctimes en àrees de servei o els punxaven les rodes

ACN | 17/10/2012 12:03

Els Mossos d'Esquadra han detingut tres homes de nacionalitat sèrbia i veïns de Salou com a presumptes autors de 21 delictes contra turistes a l'AP-7 a Tarragona. Aleksander C., de 30 anys, Jovica C., de 28 anys i Darko D., de 39 anys, van ser arrestats el 27 de setembre, com a presumptes autors de delictes contra el patrimoni. Utilitzant cotxes de lloguer, es movien per l'AP-7 buscant turistes en àrees de descans o de servei. A vegades els robaven allà mateix guanyant-se la seva confiança amb alguna excusa i d'altres els punxaven les rodes dels vehicles i els seguien fins que s'aturaven.

Arran de nombroses denúncies presentades per turistes que viatjaven per l'autopista AP-7, la policia va iniciar una investigació. Concretament entre el 10 de juny i el 21 de setembre, els mossos van compta una vintena de delictes de furt i un delicte de robatori amb força comesos a la zona del Tarragonès. Les víctimes sempre eren ciutadans estrangers d'origen europeu que estaven de viatge.

La investigació ha determinat que els detinguts, presumptament, formaven part d'un grup criminal organitzat, integrat per persones d'origen serbi i albano-kosovar. Els membres del grup estaven perfectament estructurats i s'havien especialitzat en cometre furts a través del mètode de punxar rodes, des de la Jonquera fins a Tortosa.

Per dificultar la seva identificació, en la majoria de casos el grup utilitzava vehicles de rènting que havien estat llogats pels membres que no tenien antecedents o no havien estat mai identificats policialment al nostre país. Aquests vehicles acostumaven a canviar-los setmanalment en vàries empreses de lloguer.

De totes les denúncies recollides s'extrauen dos 'modus operandi' que no implicaven violència sobre les persones i que s'havien anat repetint en els diferents fets coneguts.

En el primer mètode, seleccionaven un vehicle en alguna àrea de servei o de descans de l'autopista i s'acostaven als ocupants amb qualsevol pretext. Mentre un els distreia, un segon aprofitava per obrir una de les portes i robar algun objectes, sobretot bosses de ma. Acte seguit tots dos fugien corrents i s'introduïen dins d'un vehicle on els esperava un tercer, amb el motor en marxa.

El segon mètode era una evolució del primer. Si no havien aconseguit cometre el furt, punxaven alguna de les rodes del vehicle i el seguien a distància. Al cap d'una estona feien senyals al conductor indicant-li que tenia una roda punxada. Quan el vehicle s'aturava i els ocupants baixaven per veure què passava, un dels lladres s'oferia per ajudar-los a canviar la roda mentre un altre aprofitava per robar-los la bossa de mà.

Finalment, després de diversos dispositius de vigilància una patrulla de paisà va enxampar in fraganti Aleksander C. i Jovica C., mentre manipulaven la roda d'un vehicle en una àrea de descans del Tarragonès. El tercer detingut, Darko D., es va localitzar unes hores més tard al seu domicili de Salou. La investigació continua oberta i no es descarten noves imputacions i detencions.

Els detinguts, dels quals els dos germans tenien antecedents per delictes contra el patrimoni, van passar el 29 de setembre a disposició judicial al Jutjat d'Instrucció número 5 de Tarragona. El jutge va decretar llibertat amb càrrecs.

 
Detectives Tarragona - Agencia de detectives Tarragona – Investigadores privados Tarragona – Detectives privados Tarragona – Detectives Reus – Agencia de detectives Reus – Investigadores privados Reus – Detectives privados Reus – Detectives Valls – Agencia de detectives Valls – Investigadores privados Valls – Detectives privados Valls – Detectives Barcelona – Agencia de detectives Barcelona – Investigadores privados Barcelona – Detectives privados Barcelona – Detectives Vilafranca del Penedés – Agencia de detectives Vilafranca del Penedés – Investigadores privados Vilafranca del Penedés – Detectives privados Vilafranca del Penendés – Detectives Vilanova i la Geltrú – Agencia de detectives Vilanova i la Geltrú – Investigadores privados Vilanova i la Geltrú – Detectives privados Vilanova i la Geltrú – Detectives El Vendrell – Agencia de detectives El Vendrell – Investigadores privados El Vendrell – Detectives privados El Vendrell – Detectives Cambrils – Agencia de detectives Cambrils – Investigadores privados Cambrils – Detectives privados Cambrils – Detectives Salou – Agencia de detectives Salou – Investigadores privados Salou – Detectives privados Salou.