Detectives privados en Tarragona

Detectives en Tarragona

Detectives Privados en Reus

Detectives Privados en Valls

Detectives privados en Tortosa
Detectives Privados en El Vendrell
MOR UN CAÇADOR A RIUDOMS

Mor un caçador de Riudoms de forma accidental d'un tret amb la seva pròpia escopeta a l'Albi

L'home caçava conills amb un grup de companys a tocar del cementiri de la població

 

ACN | L'Albi | 04/11/2012 18:42

Un caçador ha mort aquest diumenge al matí a l'Albi (Garrigues) en disparar-se accidentalment un tret amb la seva pròpia escopeta, segons han confirmat els Mossos d'Esquadra. El succés s'ha produït poc abans de les dotze del migdia quan l'home caçava conills amb un grup de persones a la zona propera al cementiri, a la zona nord del municipi i a tocar de l'AP-2. Segons les primeres informacions, a la víctima se li ha disparat l'arma de forma accidental i ha mort a l'acte. Una ambulància del SEM s'ha desplaçat fins a la zona del sinistre però no ha pogut fer res per salvar la vida de l'home.

Els fets han tingut lloc a les dotze del migdia, a la zona nord de l'Albi, en un espai del coto de caça a tocar de l'autopista AP-2. Tot i la pluja, l'home estava caçant conills amb altres companys quan, per causes que es desconeixen, se li ha disparat l'escopeta a sobre seu. El cos sense vida del caçador ha estat trobat entre uns matolls, al costat del camí paral·lel a l'autopista, i envoltat de diversos casquets de l'escopeta.

Aproximadament a les tres de la tarda s'ha fet l'aixecament del cadàver. La víctima era un veí de Riudoms, al Baix Camp, de 55 anys. Segons la societat de caçadors de l'Albi era un dels socis del coto de caça, que compta amb mig centenar d'abonats de fora de poble procedents de les comarques de Lleida i Tarragona.

 
Detectives Tarragona - Agencia de detectives Tarragona – Investigadores privados Tarragona – Detectives privados Tarragona – Detectives Reus – Agencia de detectives Reus – Investigadores privados Reus – Detectives privados Reus – Detectives Valls – Agencia de detectives Valls – Investigadores privados Valls – Detectives privados Valls – Detectives Barcelona – Agencia de detectives Barcelona – Investigadores privados Barcelona – Detectives privados Barcelona – Detectives Vilafranca del Penedés – Agencia de detectives Vilafranca del Penedés – Investigadores privados Vilafranca del Penedés – Detectives privados Vilafranca del Penendés – Detectives Vilanova i la Geltrú – Agencia de detectives Vilanova i la Geltrú – Investigadores privados Vilanova i la Geltrú – Detectives privados Vilanova i la Geltrú – Detectives El Vendrell – Agencia de detectives El Vendrell – Investigadores privados El Vendrell – Detectives privados El Vendrell – Detectives Cambrils – Agencia de detectives Cambrils – Investigadores privados Cambrils – Detectives privados Cambrils – Detectives Salou – Agencia de detectives Salou – Investigadores privados Salou – Detectives privados Salou.