Detectives privados en Tarragona

Detectives en Tarragona

Detectives Privados en Reus

Detectives Privados en Valls

Detectives privados en Tortosa
Detectives Privados en El Vendrell
TESTIMONIS DEL CRIM DE VILAFORTUNY

Testimonis del crim de Vilafortuny asseguren que l'acusat va entrar al gimnàs i els va saludar 'amb normalitat'

Clients de l'establiment relaten com Pastor va perseguir el seu cosí amb un ganivet fins que el va matar a punyalades a la cafeteria

ACN | 23/10/2012 17:53

La segona jornada del judici pel crim del gimnàs Eurollevant de Vilafortuny, a Cambrils (Baix Camp), ha arrencat amb la declaració de diversos testimonis oculars dels fets que han afirmat que l'acusat va arribar a l'establiment "amb normalitat" i que va preguntar pel seu cosí germà. Aquests testimonis han posat en dubte que Fernando Pastor s'hagués pres un "còctel de fàrmacs" unes hores abans dels fets tal com va assegurar aquest dilluns en la primera jornada de judici, en la qual va afirmar que no recordava res. Els testimonis també han relatat com l'acusat va començar a perseguir la víctima amb un ganivet "molt gran" a la mà mentre aquesta demanava auxili i cridava "que el seu cosí el volia matar". El judici pel crim de Vilafortuny ha donat aquest dimarts un gir de 180 graus amb la declaració de diversos testimonis oculars dels fets. Una empleada de la neteja i un client que el matí del 21 de gener del 2011 eren al gimnàs Eurollevant han explicat que l'acusat, Fernando Pastor, va arribar a l'establiment presentant un aspecte "normal", que fins i tot els va saludar i que va preguntar pel seu cosí germà, David Guerro, amb qui regentava el negoci i amb qui mantenia una mala relació per motius econòmics.

Els dos cosins es van reunir a la recepció i els testimonis van sentir un soroll molt fort. Aleshores la víctima va començar a córrer per l'interior del gimnàs demanat auxili i cridant que el seu cosí el volia matar, mentre aquest el perseguia amb un ganivet de tallar pernil. Pastor i Guerro van inciar una persecució pels passadissos i sales del gimnàs. A la sala de musculació, un individu que ha declarat avui ha explicat que va intentar reduir l'acusat juntament amb un altre company, però que quan Pastor els va mirar amb el ganivet, el van deixar estar "per no buscar problemes".

La persecució va durar un parell de minuts més fins que el propietari del gimnàs va aconseguir entrar a la cafeteria. Segons aquest mateix testimoni, que va presenciar els fets a poca distància, la víctima feia força contra la porta de vidre que el separava del seu cosí per impedir que l'atrapés. Finalment, però, Pastor va aconseguir entrar, va "acorralar completament" el seu cosí i li va començar a propinar "fortes" ganivetades "sense pausa". La víctima va caure a terra arran de les primeres punyalades i, tot i això, l'acusat va seguir clavant-li el ganivet, segons aquest testimoni.


L'empleada de la neteja ha explicat que es trobava darrere la barra i que l'únic que va veure va ser com l'acusat treia el ganivet del cos de la víctima. Tots els testimonis han coincidit a afirmar que l'arma emprada en el crim era un ganivet de grans dimensions, amb una fulla d'uns 35 centímetres de llarg, amb major amplada a l'alçada del mànec i una punta més estreta i afilada. El judici continuarà demà dimecres amb la declaració de més testimonis. Està previst que finalitzi el 7 de novembre a la Secció Segona de l'Audiència de Tarragona.


Pena de fins a 25 anys de presó


Segons la fiscalia, els fets són constitutius d'un delicte d'assassinat pel qual sol·licita la imposició d'una pena de 20 anys de presó per a l'acusat. També sol·licita que no pugui comunicar-se o aproximar-se a menys de 1.000 metres dels pares de la víctima i el seu germà per un període de 25 anys, i que indemnitzi els pares de la víctima amb 100.000 euros i el germà amb 100.000 euros més, pels perjudicis morals produïts.


L'acusació particular de la família de la víctima eleva la petició de pena fins als 25 anys de presó i sol·licita una indemnització total de 600.000 euros per als pares i el germà de la víctima. Per la seva banda, la defensa sol·licita la lliure absolució de l'acusat o, en cas que no concorrin els eximents d'intoxicació plena per consum de fàrmacs i el de trastorn mental transitori que al·lega que pateix l'acusat, sol·licita una pena màxima alternativa de 5 anys de presó.

 

 

 
Detectives Tarragona - Agencia de detectives Tarragona – Investigadores privados Tarragona – Detectives privados Tarragona – Detectives Reus – Agencia de detectives Reus – Investigadores privados Reus – Detectives privados Reus – Detectives Valls – Agencia de detectives Valls – Investigadores privados Valls – Detectives privados Valls – Detectives Barcelona – Agencia de detectives Barcelona – Investigadores privados Barcelona – Detectives privados Barcelona – Detectives Vilafranca del Penedés – Agencia de detectives Vilafranca del Penedés – Investigadores privados Vilafranca del Penedés – Detectives privados Vilafranca del Penendés – Detectives Vilanova i la Geltrú – Agencia de detectives Vilanova i la Geltrú – Investigadores privados Vilanova i la Geltrú – Detectives privados Vilanova i la Geltrú – Detectives El Vendrell – Agencia de detectives El Vendrell – Investigadores privados El Vendrell – Detectives privados El Vendrell – Detectives Cambrils – Agencia de detectives Cambrils – Investigadores privados Cambrils – Detectives privados Cambrils – Detectives Salou – Agencia de detectives Salou – Investigadores privados Salou – Detectives privados Salou.