Detectives privados en Tarragona

Detectives en Tarragona

Detectives Privados en Reus

Detectives Privados en Valls

Detectives privados en Tortosa
Detectives Privados en El Vendrell
MAS MIRAVET

L'Audiència de Tarragona condemna a 6 anys de presó l'acusat de matar un home en un mas de Miravet al 2010

Les parts arriben a un acord i eviten la celebració del judici, que s'havia de fer amb un jurat popular

ACN | 15/11/2012 10:53

L'Audiència de Tarragona ha condemnat a sis anys de presó a Constantin S., un home d'origen romanès de 28 anys, per haver mort a ganivetades un amic seu la nit del 26 d'agost del 2010, en un mas de Miravet (Ribera d'Ebre). Segons ha pogut saber l'ACN, el judici, que s'havia de celebrar amb un jurat popular a partir d'aquest dijous, s'ha suspès després que les parts hagin arribat a un acord i el magistrat de la Secció Quarta hagi dictat una sentència condemnatòria contra l'acusat per un delicte d'homicidi. L'home haurà d'indemnitzar la mare de la víctima amb 100.000 euros i amb 100.000 euros més als seus dos germans -50.000 per a cadascun-, en concepte de responsabilitat civil. Els fets es van produir en un petit mas on vivia la víctima, al terme de Miravet. L'home, de 39 anys i també d'origen romanès, treballava com a temporer en aquesta zona de la Ribera d'Ebre. En l'escrit d'acusació, la fiscalia sosté que víctima i acusat eren amics i que el 26 d'agost del 2010 van quedar per sopar a casa del primer. Cap a dos quarts de vuit, l'acusat va arribar al domicili de la víctima amb begudes alcohòliques que tots dos van consumir al llarg de la nit.

En un moment determinat van iniciar una discussió que va acabar degenerant en una baralla en la qual es van agredir mútuament. A continuació, l'acusat, amb intenció de causar-li la mort o conscient que amb aquella acció podia ocasionar-li la mort, "va procedir a agafar un ganivet amb el qual va atacar la víctima, donant-li un cop molt fort amb l'arma a la zona del tòrax, la qual cosa va motivar que la víctima caigués al terra".

L'acusat va arrossegar el cos cap a un altre punt de la casa, "on el va deixar en posició de decúbit supí, col·locant un coixí i una manta a sota el cap". L'home va morir com a conseqüència de la ganivetada. Segons la fiscalia, en el moment de la mort la víctima presentava un nivell d'alcohol en sang de 2,16 grams per litre, la qual cosa "el limitava seriosament en la seva capacitat de comprendre les situacions perilloses i la seva capacitat de defensa".

De la seva banda, l'acusat se'n va anar cap al seu domicili, ubicat en una partida de Miravet. L'endemà, el propietari del mas on vivia la víctima, el va anar a buscar per anar a treballar i va trobar-lo mort amb ferides d'arma blanca. Unes hores més tard, els Mossos d'Esquadra van poder detenir l'acusat a casa seva. El 30 d'agost, el Jutjat d'Instrucció 1 de Gandesa en va ordenar el seu ingrés a presó provisional.

 
Detectives Tarragona - Agencia de detectives Tarragona – Investigadores privados Tarragona – Detectives privados Tarragona – Detectives Reus – Agencia de detectives Reus – Investigadores privados Reus – Detectives privados Reus – Detectives Valls – Agencia de detectives Valls – Investigadores privados Valls – Detectives privados Valls – Detectives Barcelona – Agencia de detectives Barcelona – Investigadores privados Barcelona – Detectives privados Barcelona – Detectives Vilafranca del Penedés – Agencia de detectives Vilafranca del Penedés – Investigadores privados Vilafranca del Penedés – Detectives privados Vilafranca del Penendés – Detectives Vilanova i la Geltrú – Agencia de detectives Vilanova i la Geltrú – Investigadores privados Vilanova i la Geltrú – Detectives privados Vilanova i la Geltrú – Detectives El Vendrell – Agencia de detectives El Vendrell – Investigadores privados El Vendrell – Detectives privados El Vendrell – Detectives Cambrils – Agencia de detectives Cambrils – Investigadores privados Cambrils – Detectives privados Cambrils – Detectives Salou – Agencia de detectives Salou – Investigadores privados Salou – Detectives privados Salou.