Detectives privados en Tarragona

Detectives en Tarragona

Detectives Privados en Reus

Detectives Privados en Valls

Detectives privados en Tortosa
Detectives Privados en El Vendrell
DETINGUTS TRES HOMES AL BAIX CAMP

Detinguts tres homes al Baix Camp per robar catalitzadors i tubs d'escapament de furgonetes

El valor aproximat del material robat es calcula en uns 4.000 euros

 

ACN | Tarragona | 18/11/2012 18:02

Els Mossos d'Esquadra han detingut tres homes al Baix Camp per robar catalitzadors i tubs d'escapament de furgonetes. Els homes, acusats de sis delictes de furt, van ser detinguts el passat 7 de novembre després d'una investigació que es va iniciar a partir de l'increment de denúncies de furts de tubs d'escapaments i els seus corresponents catalitzadors en diferents aparcaments de la ciutat de Reus. Els detinguts són Humberto R. O., de 30 anys, de nacionalitat boliviana i amb domicili desconegut; Miguel A. V., de 40 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Reus, i José Luis P. H., de 40 anys, nacionalitat espanyola i veí de Reus. Els Mossos van valorar el material sostret i van determinar l'existència de dos grups de persones que es dedicaven al robatori d'aquest material. El primer grup estava especialitzat en la sostracció dels catalitzadors de furgonetes i el modus operandi consistia a tallar els suports del sistema i el flexor que uneix el tub d'escapament amb la sortida del bloc motor.


Seguint les diferents pistes, els agents van detectar que un dels detinguts va vendre un catalitzador robat i quan van comprovar-ne l'origen i l'estat van adonar-se'n que els danys coincidien amb els d'una de les furgonetes que havia patit un robatori de catalitzador.


El segon grup es dedicava a robar tubs d'escapament de furgonetes en una zona molt concreta de Reus propera l'avinguda dels Països Catalans. Aquest segon grup estava format per Miguel A. V. i José P. H. i segons ha comprovat la policia eren els que després intentaven vendre el material robat. El valor aproximat del material robat es calcula en uns 4.000 euros.


Els detinguts van passar a disposició judicial al Jutjat d'Instrucció número 2 de Reus i el jutge va decretar la llibertat amb càrrecs per a tots ells. La investigació continua oberta i no es descarten noves detencions.

 


 

 
Detectives Tarragona - Agencia de detectives Tarragona – Investigadores privados Tarragona – Detectives privados Tarragona – Detectives Reus – Agencia de detectives Reus – Investigadores privados Reus – Detectives privados Reus – Detectives Valls – Agencia de detectives Valls – Investigadores privados Valls – Detectives privados Valls – Detectives Barcelona – Agencia de detectives Barcelona – Investigadores privados Barcelona – Detectives privados Barcelona – Detectives Vilafranca del Penedés – Agencia de detectives Vilafranca del Penedés – Investigadores privados Vilafranca del Penedés – Detectives privados Vilafranca del Penendés – Detectives Vilanova i la Geltrú – Agencia de detectives Vilanova i la Geltrú – Investigadores privados Vilanova i la Geltrú – Detectives privados Vilanova i la Geltrú – Detectives El Vendrell – Agencia de detectives El Vendrell – Investigadores privados El Vendrell – Detectives privados El Vendrell – Detectives Cambrils – Agencia de detectives Cambrils – Investigadores privados Cambrils – Detectives privados Cambrils – Detectives Salou – Agencia de detectives Salou – Investigadores privados Salou – Detectives privados Salou.