Detectives privados en Tarragona

Detectives en Tarragona

Detectives Privados en Reus

Detectives Privados en Valls

Detectives privados en Tortosa
Detectives Privados en El Vendrell
ENTREN A ROBAR EN UN PIS DE TARRAGONA

Entren a robar en un pis de Tarragona i al·leguen haver-se confós amb la casa d'un amic

Els dos detinguts portaven eines amb les quals van forçar la porta de l'habitatge, que havia estat desnonat

ACN | 14/01/2013 10:11

La Guàrdia Urbana ha detingut dos homes que havien entrat a robar en un domicili del barri tarragoní de Bonavista. Són veïns de la ciutat, un d'ells de nacionalitat nigeriana i l'altre originari de Ghana. Els fets van tenir lloc aquest dissabte passat al migdia. Un veí va avisar la policia que dos estrangers estaven forçant la porta d'un pis deshabitat per un desnonament. Quan els agents van arribar al domicili, al carrer número 6, van poder retenir un dels homes, el qual va al·legar que es pensava que es tractava de la casa d'un amic. Posteriorment els agents van poder detenir el segon home i van escorcollar un vehicle on van trobar-hi les eines amb les quals havien forçat la porta de l'habitatge.

Els dos detinguts, de 34 i 35 anys d'edat, han quedat en llibertat amb càrrecs, segons informen fonts de la Guàrdia Urbana de Tarragona.

 
Detectives Tarragona - Agencia de detectives Tarragona – Investigadores privados Tarragona – Detectives privados Tarragona – Detectives Reus – Agencia de detectives Reus – Investigadores privados Reus – Detectives privados Reus – Detectives Valls – Agencia de detectives Valls – Investigadores privados Valls – Detectives privados Valls – Detectives Barcelona – Agencia de detectives Barcelona – Investigadores privados Barcelona – Detectives privados Barcelona – Detectives Vilafranca del Penedés – Agencia de detectives Vilafranca del Penedés – Investigadores privados Vilafranca del Penedés – Detectives privados Vilafranca del Penendés – Detectives Vilanova i la Geltrú – Agencia de detectives Vilanova i la Geltrú – Investigadores privados Vilanova i la Geltrú – Detectives privados Vilanova i la Geltrú – Detectives El Vendrell – Agencia de detectives El Vendrell – Investigadores privados El Vendrell – Detectives privados El Vendrell – Detectives Cambrils – Agencia de detectives Cambrils – Investigadores privados Cambrils – Detectives privados Cambrils – Detectives Salou – Agencia de detectives Salou – Investigadores privados Salou – Detectives privados Salou.