Detectives privados en Tarragona

Detectives en Tarragona

Detectives Privados en Reus

Detectives Privados en Valls

Detectives privados en Tortosa
Detectives Privados en El Vendrell
LOS ACUSADOS DE SECUESTRAR Y AGREDIR SEXUALMENTE A LA MUJER DE SALOU

Els acusats de segrestar i agredir sexualment una dona a Salou neguen els fets en el judici

Asseguren que la víctima no estava retinguda contra la seva voluntat, que tenia llibertat de moviments i podia fer trucades

ACN Publicado: 19:03 - 11/02/2014 Diari de Tarragona

Els tres acusats de segrestar i agredir sexualment una dona a Salou el març del 2012 han negat els fets aquest dimarts en el judici que se celebra a l'Audiència de Tarragona. Tots tres han declarat que van accedir al domicili de la víctima amb el seu consentiment i han negat que la tinguessin retinguda i incomunicada. Segons la seva versió, hi van anar perquè feia quatre dies que el seu soci, el marit de la dona, no donava senyals de vida i no sabien res d'un deute que havien de cobrar. Els acusats han explicat que els va sorprendre que la policia entrés al domicili per detenir-los, perquè la relació amb la dona estava sent "cordial". A més, els dos acusats d'haver-la agredit sexualment ho han negat.

Els tres individus han exposat, responent només a les preguntes de la defensa, una mateixa versió dels fets que es van produir els dies 13 i 14 de març del 2012 al domicili del carrer Barcelona de Salou. Els acusats han explicat que, en aquelles dates, dos d'ells estaven pendents, des de feia uns mesos, de cobrar uns pagaments relacionats amb el negoci d'exportació i importació de peix que tenien juntament amb el marit de la víctima. Després de quatre dies sense saber res de l'home, van decidir personar-se al seu domicili.

Allà, segons han declarat, els va rebre la seva esposa, la qual els va convidar a entrar al pis, els va oferir cafè i els va explicar que hi hauria hagut algun problema amb les operacions que el seu marit estava realitzant al Senegal. Al cap d'una estona, finalment van poder contactar per telèfon amb l'home i aquest els va admetre que s'havia perdut un carregament, per la qual cosa l'acusat David R.M. li va retreure que els no hagués dit res abans.

Tot i això, l'home els va transmetre un missatge de tranquil·litat i els va assegurar que estava pendent d'unes reunions que li permetrien resoldre el problema. Els acusats van decidir marxar cap a casa, però quan estaven a mig camí, primer la dona i després el seu marit els haurien trucat per dir-los que tornessin perquè li havien d'aportar una documentació per solucionar el conflicte. David R.M. ha assegurat que la dona els va obrir la porta amb normalitat i que es van asseure al sofà, des d'on va tornar a parlar amb el seu soci.

"El què m'explicava no em quadrava i li vaig dir que si s'havia quedat diners i ens estava enganyant, prendria les mesures legals i personals que fessin falta", ha relatat l'acusat, citant la conversa amb el marit de la dona. En les hores següents, els tres homes han assegurat que es van quedar al domicili per poder continuar parlant per telèfon amb l'home, i que més tard van decidir acomodar-se i dormir unes hores fins l'endemà.

Segons han relatat, la dona tenia plena mobilitat, va trucar diverses vegades per telèfon i la relació entre ells va ser del tot "cordial". L'endemà al matí van tornar a contactar amb el marit de la dona, el qual els va dir que havia aconseguit una carta de crèdit i, al cap d'una estona, han explicat com, de forma "sorprenent", els Mossos d'Esquadra van accedir al pis i els van detenir acusats d'un delicte de segrest. "La dona estava bé, normal, i quan va entrar la policia va començar a llençar crits de socors", ha declarat un d'ells.

D'altra banda, els dos acusats d'haver agredit sexualment la dona, Eduardo R.A. i David R.M., ho han negat. El primer, fins i tot, ha justificat les restes de semen amb el seu ADN que es van localitzar al lavabo pel fet que s'havia masturbat i també ha dit que no ho va explicar durant la fase d'instrucció perquè li feia vergonya.

Penes d'entre 10 i 22 anys de presó

La fiscalia ha realitzat algunes modificacions en l'escrit d'acusacions. Segons el ministeri públic, els fets són constitutius d'un delicte de violació de domicili amb segrest amb l'agreujant d'abús de superioritat, dos delictes de violació i un delicte d'agressió sexual. L'acusat Eduardo R.A. s'enfronta a una petició de 22 anys de presó: deu com a coautor d'un delicte de segrest amb violació de domicili, nou per un delicte de violació i tres anys per un delicte d'agressió sexual. L'acusat David R.M. s'enfronta a una petició de dinou anys de presó: deu com a coautor d'un delicte de segrest i nou per un delicte de violació.

Per la seva banda, la fiscalia sol·licita per a l'acusat Miguel R.F. una pena de 10 anys de presó com a coautor d'un delicte de segrest amb violació de domicili. El ministeri fiscal, a més, sol·licita una indemnització per a la dona de 250.000 euros en concepte de danys morals i seqüeles per un trastorn posttraumàtic que li impedeix treballar i que li ha valgut la incapacitat absoluta. Està previst que el judici finalitzi aquest dimecres amb els informes i les conclusions de les diferents parts personades en el procediment. 
Detectives Tarragona - Agencia de detectives Tarragona – Investigadores privados Tarragona – Detectives privados Tarragona – Detectives Reus – Agencia de detectives Reus – Investigadores privados Reus – Detectives privados Reus – Detectives Valls – Agencia de detectives Valls – Investigadores privados Valls – Detectives privados Valls – Detectives Barcelona – Agencia de detectives Barcelona – Investigadores privados Barcelona – Detectives privados Barcelona – Detectives Vilafranca del Penedés – Agencia de detectives Vilafranca del Penedés – Investigadores privados Vilafranca del Penedés – Detectives privados Vilafranca del Penendés – Detectives Vilanova i la Geltrú – Agencia de detectives Vilanova i la Geltrú – Investigadores privados Vilanova i la Geltrú – Detectives privados Vilanova i la Geltrú – Detectives El Vendrell – Agencia de detectives El Vendrell – Investigadores privados El Vendrell – Detectives privados El Vendrell – Detectives Cambrils – Agencia de detectives Cambrils – Investigadores privados Cambrils – Detectives privados Cambrils – Detectives Salou – Agencia de detectives Salou – Investigadores privados Salou – Detectives privados Salou.