Detectives privados en Tarragona

Detectives en Tarragona

Detectives Privados en Reus

Detectives Privados en Valls

Detectives privados en Tortosa
Detectives Privados en El Vendrell
DESMANTELADA BANDA ORGANIZADA EN EL BAIX PENEDES

Desmantellada al Baix Penedès la principal organització criminal dedicada al tràfic d'heroïna a Catalunya

Els Mossos d'Esquadra detenen 36 persones que es dedicaven a la venda d'aquest tipus de droga, tant a l'engròs com al detall, arreu del territori

ACN Diari  de Tarragona Publicado: 15:48 - 30/10/2014

Els Mossos d'Esquadra han desmantellat la principal organització criminal dedicada al tràfic d'heroïna de Catalunya. Una investigació, iniciada al Vendrell el passat mes de febrer, ha acabat amb la detenció de fins a 36 persones al Baix Penedès que es dedicaven a la venda d'aquest tipus de droga, tant a l'engròs com al detall, arreu del territori. En l'operació s'han intervingut 35 quilos d'heroïna, valorada al mercat negre en més de dos milions d'euros. Aquesta intervenció és la més important de la història que han fet els Mossos d'Esquadra i la més rellevant de l'Estat en aquest any. La investigació policial ha estat tutelada per la magistrada del Jutjat d'instrucció número 2 del Vendrell.


La presència d'un traficant molt actiu al Vendrell va ser la clau per estirar el fil i desmantellar una complexa organització que distribuïa per les comarques de Tarragona i Barcelona. Els Mossos van comprovar que tenia muntat un autèntic "supermercat de la droga" al barri de Pisos Planas del Vendrell -i altres punts de distribució-, disponible les 24 hores del dia, i un anar i venir continu de consumidors, segons ha explicat el sotsinspector cap de la Unitat Territorial d'Investigació, Eduard Vicenç.

El grup estava repartit en diversos municipis del Baix Penedès -l'Arboç, on vivia el líder de la trama, Sant Jaume dels Domenys i Banyeres del Penedès, on hi tenien un domicili que servia de magatzem de la droga, procedent d'Holanda. Els Mossos han destacat que, si bé els integrants, la majoria marroquins, movien grans quantitats de diners, aparentment duien una vida "molt humil". Fins i tot cobraven ajudes i eren usuaris de Càrites. Però, per contra, "quan anaven al Marroc es convertien en els amos", ha afirmat Vicenç.

Un integrant s'encarregava periòdicament d'enviar al Marroc els diners obtinguts de la venda d'heroïna, on la banda adquiria diverses propietats immobiliàries -línia encara en investigació. Els Mossos van vigilar durant temps l'organització fins que es va saber de l'arribada d'un important carregament d'heroïna en furgoneta. Una cinquantena d'agents van intervenir en l'operatiu policial, que es va fer el passat 16 d'octubre a Banyeres. En aquesta primera fase es van detenir els traficants dispersos pel Baix Penedès.

Posteriorment es va dur a terme una segona fase, que va culminar dissabte passat, en la qual es van detenir una vintena de persones més, responsables dels punts de distribució de droga ubicats al Vendrell i Tarragona. L'operació es va saldar amb un total de 36 detinguts -20 han ingressat a presó de manera preventiva-, 35 quilos d'heroïna, 10.300 euros en metàl·lic, set vehicles intervinguts, disset dosis d'heroïna, quatre de cocaïna, 200 grams d'haixix, marihuana i estris per manipular i adulterar la droga.

Els agents van efectuar fins a 14 entrades i perquisicions en diversos domicilis. Els Mossos consideren que era la principal trama de tràfic d'heroïna estesa per Catalunya. Movien heroïna d'una gran puresa, procedent d'Holanda, considerat, segons els Mossos, el principal centre d'emmagatzematge de droga a Europa. Cap dels integrants anava armat i tots tenien els permisos en regla. L'operació es manté oberta. Alguns dels membres estan en recerca i no es descarten més detencions properament.

 


 
Detectives Tarragona - Agencia de detectives Tarragona – Investigadores privados Tarragona – Detectives privados Tarragona – Detectives Reus – Agencia de detectives Reus – Investigadores privados Reus – Detectives privados Reus – Detectives Valls – Agencia de detectives Valls – Investigadores privados Valls – Detectives privados Valls – Detectives Barcelona – Agencia de detectives Barcelona – Investigadores privados Barcelona – Detectives privados Barcelona – Detectives Vilafranca del Penedés – Agencia de detectives Vilafranca del Penedés – Investigadores privados Vilafranca del Penedés – Detectives privados Vilafranca del Penendés – Detectives Vilanova i la Geltrú – Agencia de detectives Vilanova i la Geltrú – Investigadores privados Vilanova i la Geltrú – Detectives privados Vilanova i la Geltrú – Detectives El Vendrell – Agencia de detectives El Vendrell – Investigadores privados El Vendrell – Detectives privados El Vendrell – Detectives Cambrils – Agencia de detectives Cambrils – Investigadores privados Cambrils – Detectives privados Cambrils – Detectives Salou – Agencia de detectives Salou – Investigadores privados Salou – Detectives privados Salou.