Detectives privados en Tarragona

Detectives en Tarragona

Detectives Privados en Reus

Detectives Privados en Valls

Detectives privados en Tortosa
Detectives Privados en El Vendrell
TALLER CLANDESTINO EN REUS

Dos detinguts per tenir un taller de confecció clandestí al centre de Reus

Els Mossos precinten el local, detenen una parella de nacionalitat xinesa i requisen vuit màquines de cosir

ACN Publicado: 12:38 - 19/11/2014  (Diari de Tarragona)

Els Mossos d'Esquadra han precintat un taller de confecció clandestí al centre de Reus. El taller, de reduïdes dimensions, s'havia muntat al garatge d'una casa llogada per un matrimoni de nacionalitat xinesa. La parella, tots dos de 55 anys i amb problemes de salut, tenien diversos empleats treballant-hi nit i dia, que pràcticament hi feien vida a canvi de menjar i allotjament. El soroll de la maquinària va alertar els veïns, que van avisar la policia. Els agents hi van trobar tres persones i van detenir la parella per un suposat delicte contra els drets dels treballadors. La detenció, però, ha quedat sense efecte. S'han requisat vuit màquines i nombroses peces de roba confeccionades per a un hotel.

Nombroses peces d'uniforme de cambrers i d'hostesses fan pressuposar a la policia catalana que el taller havia rebut l'encàrrec d'un hotel. A part de la maquinària de tipus professional, els agents van trobar una trentena de bosses de plàstic plenes de roba i peces a mig cosir escampades pel terra. Els Mossos van registrar el local el passat 7 de novembre en una operació conjunta amb la Guàrdia Urbana. En aquell moment hi van trobar tres persones cosint, si bé se sospita que hi treballava més personal i per això la policia segueix fent gestions per localitzar aquestes persones.

El taller, sense llicència d'activitats, s'havia instal·lat en un petit garatge als baixos d'una casa al carrer de Santa Eulàlia. Era un espai reduït d'uns 20 metres quadrats que no reunia les condicions mínimes de salubritat. Hi havia matalassos perquè els treballadors hi menjaven i hi dormien. "Pràcticament no sortien mai, no estaven esclavitzats, però tota la seva vida la feien allí dins", ha afirmat el cap de la Unitat d'Investigació dels Mossos a la comissaria del Baix Camp i Priorat, José Barbero. Treballaven sense contracte laboral ni assegurança, si bé no havien estat coaccionats per fer-ho.

"Hi van fer cap perquè altres coneguts els havien indicat que hi podien treballar", ha afegit Barbero. Els tres treballadors -dues dones i un home, de nacionalitat xinesa i d'edats diverses- es troben pendents de regularitzar la seva situació. "Quan vénen a comissaria només diuen que cobren un sou, però no concreten res, sovint se'ls alliçona per si són interrogats", ha assegurat el cap de la comissaria.

Pel que fa a la parella detinguda, tenen tots els permisos en regla, cap antecedent penal i estaven al dia del pagament del lloguer de l'immoble. L'home pateix diàlisi, un dels motius pels quals van quedar en llibertat després de declarar en dependències judicials i hauran de comparèixer als jutjats quan siguin requerits. Els agents van desmantellar i precintar el local, que portava alguns mesos operatiu.


 

 


 
Detectives Tarragona - Agencia de detectives Tarragona – Investigadores privados Tarragona – Detectives privados Tarragona – Detectives Reus – Agencia de detectives Reus – Investigadores privados Reus – Detectives privados Reus – Detectives Valls – Agencia de detectives Valls – Investigadores privados Valls – Detectives privados Valls – Detectives Barcelona – Agencia de detectives Barcelona – Investigadores privados Barcelona – Detectives privados Barcelona – Detectives Vilafranca del Penedés – Agencia de detectives Vilafranca del Penedés – Investigadores privados Vilafranca del Penedés – Detectives privados Vilafranca del Penendés – Detectives Vilanova i la Geltrú – Agencia de detectives Vilanova i la Geltrú – Investigadores privados Vilanova i la Geltrú – Detectives privados Vilanova i la Geltrú – Detectives El Vendrell – Agencia de detectives El Vendrell – Investigadores privados El Vendrell – Detectives privados El Vendrell – Detectives Cambrils – Agencia de detectives Cambrils – Investigadores privados Cambrils – Detectives privados Cambrils – Detectives Salou – Agencia de detectives Salou – Investigadores privados Salou – Detectives privados Salou.