Detectives privados en Tarragona

Detectives en Tarragona

Detectives Privados en Reus

Detectives Privados en Valls

Detectives privados en Tortosa
Detectives Privados en El Vendrell
MUJER MUERTA EN MONTBLANC

La dona trobada morta és una veïna de Montblanc de 37 anys

L'autòpsia ha permès identificar la víctima, Sara Lozano, que portava almenys un parell de dies desapareguda. El cas, que ha commocionat la població, segueix sota secret de sumari

Redacció Publicado: 11:51 - 28/10/2014  (Diari de Tarragona)

La investigació que segueix el cas de la dona que el diumenge passat a la tarda va ser trobada morta entre una zona mig boscosa, en mig d’un camp d’ametllers prop d’un camí que hi ha entre els municipis de Montblanc i l’Espluga de Francolí, ja coneix la seva identitat. Es tracta d’una veïna de Montblanc, de 37 anys, que portava almenys un parell de dies desapareguda del seu domicili, segons van confirmar ahir fonts de la investigació.
Segons aquestes fonts, l’autòpsia que va ser practicada el dilluns ha permès resoldre la identitat de la dona, malgrat que el seu cos estava calcinat. Segons ha pogut confirmar el Diari, la víctima és Sara Lozano, de 37 anys, i fonts policials van confirmar ahir que la família ja havia denunciat la seva desaparició. Altres fonts asseguren que la dona no havia tornat a casa la nit del divendres passat. Sembla que la dona va ser vista per última vegada aquest mateix dia.

Els Mossos d’Esquadra han interrogat un home que va acompanyar a la seva casa la matinada del dissabte la dona trobada morta i calcinada en un bosc. Alguns veïns l’havien vist al pub Lenon de Montblanc i a la discoteca Xenon del municipi veí de l’Espluga de Francolí.

La investigació dels Mossos

Les recerques se centraran ara a l’entorn de la víctima per aclarir les circumstàncies del crim i localitzar a l’autor o autors, segons els Mossos. Agents de la Unitat d’Investigació Criminal dels Mossos d’Esquadra van treballar dilluns sobre la zona on es va trobar el cadàver de la dona; un camp d’ametllers del terme municipal de Montblanc on el diumenge passat va aparèixer el cos cremat i amb evidents signes de violència.
Durant tot el matí de dilluns, els Mossos van efectuar diverses comprovacions al mateix lloc per intentar extreure informació sobre els fets. Paral·lelament, els forenses practicaven l’autòpsia al cos de la dona que finalment ha estat identificada. Cal recordar que va ser diumenge a la tarda quan una veïna va trobar el cadàver, cremat i amb signes de violència, en un camp d’ametllers.

 
Detectives Tarragona - Agencia de detectives Tarragona – Investigadores privados Tarragona – Detectives privados Tarragona – Detectives Reus – Agencia de detectives Reus – Investigadores privados Reus – Detectives privados Reus – Detectives Valls – Agencia de detectives Valls – Investigadores privados Valls – Detectives privados Valls – Detectives Barcelona – Agencia de detectives Barcelona – Investigadores privados Barcelona – Detectives privados Barcelona – Detectives Vilafranca del Penedés – Agencia de detectives Vilafranca del Penedés – Investigadores privados Vilafranca del Penedés – Detectives privados Vilafranca del Penendés – Detectives Vilanova i la Geltrú – Agencia de detectives Vilanova i la Geltrú – Investigadores privados Vilanova i la Geltrú – Detectives privados Vilanova i la Geltrú – Detectives El Vendrell – Agencia de detectives El Vendrell – Investigadores privados El Vendrell – Detectives privados El Vendrell – Detectives Cambrils – Agencia de detectives Cambrils – Investigadores privados Cambrils – Detectives privados Cambrils – Detectives Salou – Agencia de detectives Salou – Investigadores privados Salou – Detectives privados Salou.