Detectives privados en Tarragona

Detectives en Tarragona

Detectives Privados en Reus

Detectives Privados en Valls

Detectives privados en Tortosa
Detectives Privados en El Vendrell
ENGAÑAR A LAS ASEGURADORAS

Detenen un veí de l'Aldea per haver simulat dos robatoris a casa i estafat l'asseguradora

Havia denunciat que li havien sostret en dos robatoris objectes per valor de 15.000 euros

Redacció Publicado: 21:10 - 11/04/2016 Diari de Tarragona

Agents dels Mossos d’Esquadra han detingut un veí de l’Aldea, de 36 anys, com a presumpte autor dels delictes de simulació de delicte, estafa i falsificació de documents.

Els fets es remunten al mes de setembre de 2015, quan un veí de nacionalitat espanyola va denunciar que havia estat víctima d’un robatori amb força al seu domicili.

Segons la denúncia, li havien sostret gran quantitat d’objectes, principalment aparells electrònics, valorats en uns 9.000 euros.

Robatoris en força

Posteriorment, al mes de gener d’enguany, mentre els mossos investigaven el robatori, la mateixa persona va denunciar un segon robatori amb força al mateix habitatge. En aquest cas va dir que li havien sostret efectes valorats en uns 15.000 euros.

La investigació dels fets per part de la policia catalana va permetre determinar que el denunciant havia simulat els dos fets delictius per tal de cobrar indemnitzacions de dues companyies d’assegurances, objectiu que va aconseguir en el primer dels casos.

En el transcurs de les indagacions policials els agents van acreditar que el denunciant tenia en el seu poder diversos objectes que anteriorment havia denunciat com a sostrets.

Factures manipulades

També va simular la compra de diversos objectes en una botiga d’internet amb factures manipulades que posteriorment presentava a les asseguradores.

D’altra banda, els investigadors també van comprovar que en alguns casos les mateixes factures falses van ser lliurades a les dues companyies, amb la finalitat d’obtenir una doble indemnització pels objectes suposadament sostrets.

La investigació va concloure amb la detenció de l’home com a presumpte autor de dues simulacions de delicte, dos delictes d’estafa, un dels quals en grau de temptativa, i un delicte de falsificació de document públic.

El detingut va passar el 6 d’abril a disposició del Jutjat d’Instrucció en Funcions de Guàrdia de Tortosa.

 
Detectives Tarragona - Agencia de detectives Tarragona – Investigadores privados Tarragona – Detectives privados Tarragona – Detectives Reus – Agencia de detectives Reus – Investigadores privados Reus – Detectives privados Reus – Detectives Valls – Agencia de detectives Valls – Investigadores privados Valls – Detectives privados Valls – Detectives Barcelona – Agencia de detectives Barcelona – Investigadores privados Barcelona – Detectives privados Barcelona – Detectives Vilafranca del Penedés – Agencia de detectives Vilafranca del Penedés – Investigadores privados Vilafranca del Penedés – Detectives privados Vilafranca del Penendés – Detectives Vilanova i la Geltrú – Agencia de detectives Vilanova i la Geltrú – Investigadores privados Vilanova i la Geltrú – Detectives privados Vilanova i la Geltrú – Detectives El Vendrell – Agencia de detectives El Vendrell – Investigadores privados El Vendrell – Detectives privados El Vendrell – Detectives Cambrils – Agencia de detectives Cambrils – Investigadores privados Cambrils – Detectives privados Cambrils – Detectives Salou – Agencia de detectives Salou – Investigadores privados Salou – Detectives privados Salou.