Detectives privados en Tarragona

Detectives en Tarragona

Detectives Privados en Reus

Detectives Privados en Valls

Detectives privados en Tortosa
Detectives Privados en El Vendrell
ESTAFA A LA SEGURIDAD SOCIAL

85 detinguts a tot l'Estat per defraudar prop de 800.000 euros a la Seguretat Social

L'operació s'ha desenvolupat parcialment a les demarcacions de Tarragona, Lleida i Girona

ACN Publicado: 18:36 - 15/06/2015  Diari de Tarragona

La policia espanyola ha detingut 85 persones per defraudar prop de 800.000 euros a la Seguretat Social a través de set empreses fictícies en una operació policial d'àmbit estatal i desenvolupada parcialment a les demarcacions de Lleida, Girona i Tarragona. L'organització estava formada per membres d'una mateixa família a qui els suposats treballadors pagaven entre 1.200 i 1.700 euros per la compra d'un contracte i uns 300 euros per cada un dels mesos que van constar com a donats d'alta a la Seguretat Social. L'objectiu era que persones estrangeres poguessin demanar autorització per residir a l'Estat i obtenir subsidis i ajudes socials per desocupació.
L'organització, que estava formada per membres d'una mateixa família d'origen marroquí, operava en diverses províncies espanyoles des del setembre del 2014. L'objectiu era que persones estrangeres poguessin sol·licitar autorització per residir a l'Estat i obtenir subsidis i ajudes.
Concretament, les investigacions van posar de manifest que les suposades empreses havien generat un deute amb la Seguretat Social de 242.726,43 euros a més de les prestacions obtingudes de manera fraudulenta per als suposats treballadors, uns 537.905,32 euros més.
A banda de les detencions, es van fer dos entrades i registres de domicilis, d'on es va intervenir nombrosa documentació. L'operació, dirigida des de Pamplona i Logronyo, també s'ha desenvolupat a Castelló, Múrcia, Saragossa, Alacant, Granada, Sant Sebastià, Guadalajara, Almeria, Algesires, Lleó i Osca.

 
Detectives Tarragona - Agencia de detectives Tarragona – Investigadores privados Tarragona – Detectives privados Tarragona – Detectives Reus – Agencia de detectives Reus – Investigadores privados Reus – Detectives privados Reus – Detectives Valls – Agencia de detectives Valls – Investigadores privados Valls – Detectives privados Valls – Detectives Barcelona – Agencia de detectives Barcelona – Investigadores privados Barcelona – Detectives privados Barcelona – Detectives Vilafranca del Penedés – Agencia de detectives Vilafranca del Penedés – Investigadores privados Vilafranca del Penedés – Detectives privados Vilafranca del Penendés – Detectives Vilanova i la Geltrú – Agencia de detectives Vilanova i la Geltrú – Investigadores privados Vilanova i la Geltrú – Detectives privados Vilanova i la Geltrú – Detectives El Vendrell – Agencia de detectives El Vendrell – Investigadores privados El Vendrell – Detectives privados El Vendrell – Detectives Cambrils – Agencia de detectives Cambrils – Investigadores privados Cambrils – Detectives privados Cambrils – Detectives Salou – Agencia de detectives Salou – Investigadores privados Salou – Detectives privados Salou.