Detectives privados en Tarragona

Detectives en Tarragona

Detectives Privados en Reus

Detectives Privados en Valls

Detectives privados en Tortosa
Detectives Privados en El Vendrell
ROBOS EN AUTOPISTAS CATALANAS

Desarticulat un grup acusat de cometre 55 robatoris a l'autopista

Inicialment robaven en moments de distracció, principalment als turistes. Més tard es van dedicar a fer estrebades, sempre en àrees de servei i descans

Àngel Juanpere Publicado: 10:42 - 06/04/2016  Diari de Tarragona

Nou persones –entre ells tres veïns de Constantí–, totes ells de nacionalitat espanyola i d’edats compreses entre els 30 i els 46 anys, han estat detingudes pels Mossos d’Esquadres acusades de formar part d’un grup especialitzat en cometre robatoris en àrees de descans i de servei de les autopistes, bàsicament de l’AP-7. Se’ls acusa d’un total de 55 fets delictius, entre robatoris amb violència o intimidació i furts. També se’ls imputa el delicte de pertinença a grup criminal i tinença d’armes. Set dels integrants han ingressat a presó i els altres dos estan en llibertat amb càrrecs. Hi ha dues persones més implicades que ara ja estaven en presó per altres fets.

Hem desarticulat un grup criminal especialitzat en robatoris en àrees de servei d'autopistes pic.twitter.com/aAAbwUZ9Lg

— Mossos. Generalitat (@mossoscat) 6 de abril de 2016

 

A l’estiu passat, els Mossos van detectar un increment de robatoris a les autopistes, principalment a la zona nord i sud de l’AP-7. Els autors anaven en vehicles d’alta gamma i robaven la cartera o la bossa en un moment de distracció. Les víctimes eren habitualment turistes que baixaven del cotxe o de l’autocar, moment que aprofitaven els delinqüents per actuar.

 
Detectives Tarragona - Agencia de detectives Tarragona – Investigadores privados Tarragona – Detectives privados Tarragona – Detectives Reus – Agencia de detectives Reus – Investigadores privados Reus – Detectives privados Reus – Detectives Valls – Agencia de detectives Valls – Investigadores privados Valls – Detectives privados Valls – Detectives Barcelona – Agencia de detectives Barcelona – Investigadores privados Barcelona – Detectives privados Barcelona – Detectives Vilafranca del Penedés – Agencia de detectives Vilafranca del Penedés – Investigadores privados Vilafranca del Penedés – Detectives privados Vilafranca del Penendés – Detectives Vilanova i la Geltrú – Agencia de detectives Vilanova i la Geltrú – Investigadores privados Vilanova i la Geltrú – Detectives privados Vilanova i la Geltrú – Detectives El Vendrell – Agencia de detectives El Vendrell – Investigadores privados El Vendrell – Detectives privados El Vendrell – Detectives Cambrils – Agencia de detectives Cambrils – Investigadores privados Cambrils – Detectives privados Cambrils – Detectives Salou – Agencia de detectives Salou – Investigadores privados Salou – Detectives privados Salou.