Detectives privados en Tarragona

Detectives en Tarragona

Detectives Privados en Reus

Detectives Privados en Valls

Detectives privados en Tortosa
Detectives Privados en El Vendrell
MUJER MUERTA CON ARMA BLANCA EN VALLS

Presó provisional comunicada i sense fiança per a l'acusat de matar a ganivetades una dona de 47 anys a Valls

El jutjat d'instrucció número 2 descarta que es tracti d'un cas de violència de gènere en l'àmbit de la parella

ACN Publicado: 12:57 - 27/04/2016 Diari de Tarragona

El jutjat d’instrucció número 2 de Valls ha decretat presó provisional comunicada i sense fiança per un delicte d’homicidi per a l’acusat de matar a ganivetades una dona de 47 anys, la matinada de diumenge. L’home, de 39 anys, només ha respost a les preguntes del seu advocat. Després de la declaració d’aquest dimarts, la magistrada “ha descartat que es tracti d’un cas de violència sobre la dona”, segons ha informat el TSJC. Els fets van passar al domicili de l’acusat al carrer Muralla del Castell de Valls i la víctima exercia la prostitució. Després d’una discussió, l’home li va propinar diverses punyalades amb un ganivet i, poc abans de les tres de la matinada, es va personar a la comissaria de la Policia Local per confessar els fets. L’home pretenia mantenir una relació sentimental amb la dona i aquesta s’hi hauria negat.

El detingut ha passat a disposició judicial aquest dimarts a dos quarts de deu del matí. Rodejat d'agents dels Mossos d'Esquadra i de la Policia Local, l'home, de 39 anys, ha entrat emmanillat, a cara descoberta, amb el cap acotxat i actitud tranquil·la.

Ahir a la tarda els Mossos el van portar al seu domicili, el segon pis del número 42 del carrer Muralla del Castell, per fer-hi una nova inspecció. L’home es va negar a declarar davant dels Mossos d’Esquadra.

 
Detectives Tarragona - Agencia de detectives Tarragona – Investigadores privados Tarragona – Detectives privados Tarragona – Detectives Reus – Agencia de detectives Reus – Investigadores privados Reus – Detectives privados Reus – Detectives Valls – Agencia de detectives Valls – Investigadores privados Valls – Detectives privados Valls – Detectives Barcelona – Agencia de detectives Barcelona – Investigadores privados Barcelona – Detectives privados Barcelona – Detectives Vilafranca del Penedés – Agencia de detectives Vilafranca del Penedés – Investigadores privados Vilafranca del Penedés – Detectives privados Vilafranca del Penendés – Detectives Vilanova i la Geltrú – Agencia de detectives Vilanova i la Geltrú – Investigadores privados Vilanova i la Geltrú – Detectives privados Vilanova i la Geltrú – Detectives El Vendrell – Agencia de detectives El Vendrell – Investigadores privados El Vendrell – Detectives privados El Vendrell – Detectives Cambrils – Agencia de detectives Cambrils – Investigadores privados Cambrils – Detectives privados Cambrils – Detectives Salou – Agencia de detectives Salou – Investigadores privados Salou – Detectives privados Salou.