Detectives privados en Tarragona

Detectives en Tarragona

Detectives Privados en Reus

Detectives Privados en Valls

Detectives privados en Tortosa
Detectives Privados en El Vendrell
SUCCESSOS TARRAGONA

Detenen un home a Salou per presumpta vinculació amb el terrorisme gihadista

S'han practicat dues detencions més, a Badalona i Tànger

 


per Redacció 08/05/2017 TarragonaDiari.cat

Un home ha estat detingut aquest dilluns, de matinada, a Salou, per presumptes vinculacions amb el terrorisme gihadista. En una operació dirigida per la policia espanyola, ha resultat detingut un home de 32 anys i de nacionalitat marroquina al càmping La Unión de la localitat tarragonina. A més, hi ha un altre home de 21 anys detingut a Badalona, també de nacionalitat marroquina, i un tercer individu que ha estat arrestat per la Direcció General de Vigilància del Territori del Marroc a Tànger. Segons les primeres informacions, tots tres són sospitosos de formar part de la mateixa cèl·lula terrorista. En la investigació també ha participat la Brigada Provincial d'Informació de Tarragona.
Les detencions d'avui són conseqüència d'una investigació iniciada a l'octubre de 2015 i que ja va deixar una desena de detinguts fa uns mesos. El detingut a Salou i el de Badalona tenien contactes habituals entre ells com a membres de l'Estat Islàmic, i també tenien comunicacions amb membres destacats de l'organització establerts a Síria i a l'Iraq. Tots dos havien manifestat la seva voluntat de fer la gihad i morir com a màrtirs, i feien servir material audiovisual de l'Estat Islàmic molt sovint. Van rebre entrenaments i formació militar i havien fet tasques d'adoctrinament en els seus entorns.

El germà d'una de les persones detingudes a Catalunya ja hauria viatjat a Síria i l'arrestat hauria mirat de convèncer la seva parella per seguir els seus passos. A les xarxes socials, tots dos eren actius i hi compartien material que incitava a la lluita armada i a cometre atemptats suïcides. A més, un dels dos detinguts es troba en situació il·legal a l'Estat. A hores d'ara la Policia Nacional du a terme l'escorcoll al lloc de la detenció, el conegut càmping La Unión de Salou.

 
Detectives Tarragona - Agencia de detectives Tarragona – Investigadores privados Tarragona – Detectives privados Tarragona – Detectives Reus – Agencia de detectives Reus – Investigadores privados Reus – Detectives privados Reus – Detectives Valls – Agencia de detectives Valls – Investigadores privados Valls – Detectives privados Valls – Detectives Barcelona – Agencia de detectives Barcelona – Investigadores privados Barcelona – Detectives privados Barcelona – Detectives Vilafranca del Penedés – Agencia de detectives Vilafranca del Penedés – Investigadores privados Vilafranca del Penedés – Detectives privados Vilafranca del Penendés – Detectives Vilanova i la Geltrú – Agencia de detectives Vilanova i la Geltrú – Investigadores privados Vilanova i la Geltrú – Detectives privados Vilanova i la Geltrú – Detectives El Vendrell – Agencia de detectives El Vendrell – Investigadores privados El Vendrell – Detectives privados El Vendrell – Detectives Cambrils – Agencia de detectives Cambrils – Investigadores privados Cambrils – Detectives privados Cambrils – Detectives Salou – Agencia de detectives Salou – Investigadores privados Salou – Detectives privados Salou.