Detectives privados en Tarragona

Detectives en Tarragona

Detectives Privados en Reus

Detectives Privados en Valls

Detectives privados en Tortosa
Detectives Privados en El Vendrell
COMENÇA EL JUDICI

La víctima d’un intent de violació, acusada de colpejar el presumpte agressor amb un got de vidre

La fiscalia demana un any i mig per una dona que va provocar ferides lleus al presumpte agressor

BENET IÑIGO MARTÍ  Cap de Societat Actualitzada el 07-02-2018 10:00 RAC1

http://www.rac1.cat/programes/el-mon/20180207/44600828939/la-victima-dun-intent-de-violacio-acusada-de-colpejar-el-presumpte-agressor-amb-un-got-de-vidre.html

Comença a Tarragona un judici per un intent de violació, i una de les acusades és la víctima. La dona es va defensar colpejant l’agressor al cap amb un got de vidre. La Fiscalia li demana un any i mig de presó per lesions.
Atacada al seu domicili
El fets van passar la matinada del 15 d’abril del 2013, al domicili de la víctima, situat a la carretera del cementiri de TarragonaL’home li va proposar tenir relacions, ella s’hi va negar, i llavors va intentar forçar-la. La va agafar pel coll i li va trencar les ulleres i els collarets. Per defensar-se, ella va agafar un got i li va estampar a la cara, cosa que li va provocar ferides lleus que van necessitar dos punts de sutura.
Demanen any i mig per la víctima
Per ell, la Fiscalia demana 4 anys de presó , i per ella, un i mig, tot i que li concedeix l’atenuant de defensa pròpia. La d’aquest dimecres no és la primera vegada que es convoca el judici, però en ocasions anteriors s’ha ajornat perquè alguna de les parts no s’ha presentat.

 
Detectives Tarragona - Agencia de detectives Tarragona – Investigadores privados Tarragona – Detectives privados Tarragona – Detectives Reus – Agencia de detectives Reus – Investigadores privados Reus – Detectives privados Reus – Detectives Valls – Agencia de detectives Valls – Investigadores privados Valls – Detectives privados Valls – Detectives Barcelona – Agencia de detectives Barcelona – Investigadores privados Barcelona – Detectives privados Barcelona – Detectives Vilafranca del Penedés – Agencia de detectives Vilafranca del Penedés – Investigadores privados Vilafranca del Penedés – Detectives privados Vilafranca del Penendés – Detectives Vilanova i la Geltrú – Agencia de detectives Vilanova i la Geltrú – Investigadores privados Vilanova i la Geltrú – Detectives privados Vilanova i la Geltrú – Detectives El Vendrell – Agencia de detectives El Vendrell – Investigadores privados El Vendrell – Detectives privados El Vendrell – Detectives Cambrils – Agencia de detectives Cambrils – Investigadores privados Cambrils – Detectives privados Cambrils – Detectives Salou – Agencia de detectives Salou – Investigadores privados Salou – Detectives privados Salou.