Detectives privados en Tarragona

Detectives en Tarragona

Detectives Privados en Reus

Detectives Privados en Valls

Detectives privados en Tortosa
Detectives Privados en El Vendrell
GABRIEL CRUZ

Ana Julia hauria confessat haver mort Gabriel Cruz

http://www.rac1.cat/info-rac1/20180313/441500573341/ana-julia-hauria-confessat-haver-mort-el-nen-gabriel.html

Actualitzada el 14-03-2018 10:55

Ana Julia Quezada hauria confessat a la Guàrdia Civil que va matar el nen Gabriel Cruz. És l’única detinguda per aquest cas, i fins ara havia negat ser-ne responsable. La seva advocada d’ofici diu que està col·laborant amb els investigadors.
Segons l’avançament de La Vanguardia , la investigada ha decidit declarar davant la Guàrdia Civil durant dues hores, després d’haver-se negat a fer-ho des que la van detenir diumenge mentre transportava el cos sense vida del petit dins el maleter del cotxe.
Segons el diari, la dona ha explicat que aquella tarda va sortir de casa darrere d’en Gabriel, se’l va trobar i li va dir que l’acompanyés a la finca de Rodalquilar. Un cop allà, segons les seves paraules, van discutir, ella li va donar un mal cop i el nen va perdre el coneixement. La dona assegura que es va espantar i el va matar obstruint-li la respiració. Després el va despullar i va llançar la seva roba a una fossa que va fer en aquell moment. Aquest dimarts a la tarda, els investigadors ja han trobat tota la roba. I el cos del nen no era a un pou, ni al maleter, ni a cap bassa, sinó a la fossa que la mateixa assassina va cavar prop de la casa.


Tornaran a reconstruir els fets amb ella
La Guàrdia Civil, doncs, estaria enllestint els preparatius per tornar a la finca de Rodalquilar amb la ja assassina confessa de Gabriel. Segons l’advocada de Quezada, Beatriz Gámez, avui ha estat la primera vegada que la seva defensada ha contestat els investigadors perquè “és el primer cop que li han preguntat”, ja que ahir només es van fer els escorcolls.

 
Detectives Tarragona - Agencia de detectives Tarragona – Investigadores privados Tarragona – Detectives privados Tarragona – Detectives Reus – Agencia de detectives Reus – Investigadores privados Reus – Detectives privados Reus – Detectives Valls – Agencia de detectives Valls – Investigadores privados Valls – Detectives privados Valls – Detectives Barcelona – Agencia de detectives Barcelona – Investigadores privados Barcelona – Detectives privados Barcelona – Detectives Vilafranca del Penedés – Agencia de detectives Vilafranca del Penedés – Investigadores privados Vilafranca del Penedés – Detectives privados Vilafranca del Penendés – Detectives Vilanova i la Geltrú – Agencia de detectives Vilanova i la Geltrú – Investigadores privados Vilanova i la Geltrú – Detectives privados Vilanova i la Geltrú – Detectives El Vendrell – Agencia de detectives El Vendrell – Investigadores privados El Vendrell – Detectives privados El Vendrell – Detectives Cambrils – Agencia de detectives Cambrils – Investigadores privados Cambrils – Detectives privados Cambrils – Detectives Salou – Agencia de detectives Salou – Investigadores privados Salou – Detectives privados Salou.