Detectives privados en Tarragona

Detectives en Tarragona

Detectives Privados en Reus

Detectives Privados en Valls

Detectives privados en Tortosa
Detectives Privados en El Vendrell
DESAPARICIO GABRIEL CRUZ

L’autòpsia de Gabriel Cruz revela que el nen va morir estrangulat el mateix dia de la desaparició

http://www.rac1.cat/info-rac1/20180312/441474883996/la-mare-de-gabriel-prou-mostres-de-rabia-que-ningu-parli-mes-daquesta-dona.html

L’autòpsia de Gabriel Cruz revela que el nen va morir estrangulat el mateix dia de la desaparició, el 27 de febrer. Ja se n’han sabut els primers resultats. Mentrestant, la policia mira de reconstruir els passos dels últims dies de la detinguda. Aquest matí, la Guàrdia Civil ha traslladat la dona fins al pou d’on diumenge va extreure el cadàver. La policia també vol esbrinar si l’arrestada va actuar sola.
La Guàrdia Civil i la Policia Espanyola treballen per recopilar proves abans que la detinguda passi a disposició judicial. De moment, continua sota custòdia policial. Diumenge es va trobar el cadàver del nen al maleter del seu cotxe.
La mare del Gabriel, el nen que ha aparegut mort a Níjar, demana que s’aturin les mostres de ràbia contra Ana Julia Quezada, la suposada responsable del crim. Patrícia Ramírez ha trucat a Onda Cero per demanar que s’aturin les mostres de ràbia cap a la presumpta autora del crim i que la bona fe de la gent prevalgui per sobre de tot.

PATRICIA RAMÍREZ

“Veig moltes frases i fotos de ràbia parlant d’aquesta dona [Ana Julia Quezada] en [el terreny] personal. Sisplau, en honor al Pescaíto demano que ningú no parli més d’aquesta dona, que no aparegui en cap lloc i ningú repiuli coses de ràbia. Que pagui el que hagi de pagar amb la justícia. El millor és la fe i les bones accions que han tret el millor de la gent. No pot quedar en la cara d’aquesta dona i en paraules de ràbia”
El Periódico , a més, publica un fragment de la conversa que el periodista Manuel Vilaseró va mantenir amb Ana Julia Quezada just abans que la Guàrdia Civil l’arrestés. Quezada, que duia el cos del nen al maleter, s’havia emportat el mòbil del pare del Gabriel i no donava cap senyal de preocupació.
Els agents van trobar el cos del nen tapat amb una manta al maleter. Ara estan pendents de l’autòpsia per aclarir les causes de la mort.

 
Detectives Tarragona - Agencia de detectives Tarragona – Investigadores privados Tarragona – Detectives privados Tarragona – Detectives Reus – Agencia de detectives Reus – Investigadores privados Reus – Detectives privados Reus – Detectives Valls – Agencia de detectives Valls – Investigadores privados Valls – Detectives privados Valls – Detectives Barcelona – Agencia de detectives Barcelona – Investigadores privados Barcelona – Detectives privados Barcelona – Detectives Vilafranca del Penedés – Agencia de detectives Vilafranca del Penedés – Investigadores privados Vilafranca del Penedés – Detectives privados Vilafranca del Penendés – Detectives Vilanova i la Geltrú – Agencia de detectives Vilanova i la Geltrú – Investigadores privados Vilanova i la Geltrú – Detectives privados Vilanova i la Geltrú – Detectives El Vendrell – Agencia de detectives El Vendrell – Investigadores privados El Vendrell – Detectives privados El Vendrell – Detectives Cambrils – Agencia de detectives Cambrils – Investigadores privados Cambrils – Detectives privados Cambrils – Detectives Salou – Agencia de detectives Salou – Investigadores privados Salou – Detectives privados Salou.