Detectives privados en Tarragona

Detectives en Tarragona

Detectives Privados en Reus

Detectives Privados en Valls

Detectives privados en Tortosa
Detectives Privados en El Vendrell
INVESTIGACIÓ POLICIAL

Converses telefòniques inculpen el detingut pel doble crim de Susqueda

El principal sospitós del crim passa aquest dijous a mans del jutge

BÀRBARA JULBE Rac 1

Els Mossos d’Esquadra tenen converses telefòniques que inculpen el detingut pel crim de Susqueda. El jutjat de Santa Coloma de Farners va donar permís a la policia perquè punxés el telèfon de l’acusat. Tot i que no n’ha transcendit el contingut, les trucades que va fer s’han convertit en una prova decisiva per incriminar-lo judicialment, tal com detalla El Periódico .

A mans del jutge

Aquest matí de dijous, el principal sospitós passarà a mans del jutge, després dels escorcolls que s’han fet des de dilluns a Anglès, a la Selva. Els Mossos han esperat al límit de les 72 hores, que preveu la llei, per portar al jutjat el sospitós del doble crim de Susqueda amb l’objectiu de recopilar el màxim de proves. L’home podria negar-se a declarar igual com va fer aquest dimecres el seu fill davant del jutge. Aquest dimecres, el seu fill va quedar en llibertat provisional. En aquest cas l’acusaven d’un delicte de tràfic de drogues.

No apareix l’arma del crim

De moment, els agents no han trobat l’arma o les armes amb què hauria matat la parella del Maresme. En l’escorcoll que els agents van fer al seu pis de Salt, van trobar-hi marihuana i cocaïna. Tot apunta que el noi es dedicava a aquesta activitat i que el pare l’ajudava. Els Mossos van posar dimecres punt i final als escorcolls a Anglès. Van revisar pam a pam uns terrenys agrícoles amb un detector de metall per intentar trobar alguna arma o armes implicades en el cas. Però no n’hauria aparegut cap. Dilluns es van trobar dues armes curtes i s’han descartat que tinguin relació amb el crim. Els investigadors analitzen roba i sabates del detingut i també el seu cotxe per si hi ha restes de sang de la parella assassinada a Susqueda.

 
Detectives Tarragona - Agencia de detectives Tarragona – Investigadores privados Tarragona – Detectives privados Tarragona – Detectives Reus – Agencia de detectives Reus – Investigadores privados Reus – Detectives privados Reus – Detectives Valls – Agencia de detectives Valls – Investigadores privados Valls – Detectives privados Valls – Detectives Barcelona – Agencia de detectives Barcelona – Investigadores privados Barcelona – Detectives privados Barcelona – Detectives Vilafranca del Penedés – Agencia de detectives Vilafranca del Penedés – Investigadores privados Vilafranca del Penedés – Detectives privados Vilafranca del Penendés – Detectives Vilanova i la Geltrú – Agencia de detectives Vilanova i la Geltrú – Investigadores privados Vilanova i la Geltrú – Detectives privados Vilanova i la Geltrú – Detectives El Vendrell – Agencia de detectives El Vendrell – Investigadores privados El Vendrell – Detectives privados El Vendrell – Detectives Cambrils – Agencia de detectives Cambrils – Investigadores privados Cambrils – Detectives privados Cambrils – Detectives Salou – Agencia de detectives Salou – Investigadores privados Salou – Detectives privados Salou.