Detectives privados en Tarragona

Detectives en Tarragona

Detectives Privados en Reus

Detectives Privados en Valls

Detectives privados en Tortosa
Detectives Privados en El Vendrell
BARCELONA

Jutgen dos treballadors d’ambulància acusats de violar una noia mentre la portaven a l’hospital

Van recollir la víctima semiinconscient però s’hauria despertat quan abusaven d’ella

BENET IÑIGO MARTÍ Actualitzada el 03-04-2018 09:10 RAC 1

https://www.rac1.cat/info-rac1/20180403/442152389880/jutgen-dos-treballadors-dambulancia-acusats-de-violar-una-noia-mentre-la-portaven-a-lhospital.html

L’Audiència de Barcelona jutja aquest dimarts dos treballadors d’ambulància per, presumptament, violar una noia mentre la portaven a l’hospital. Va ser l’estiu de fa tres anys. Segons la fiscalia, van recollir la víctima semiinconscient perquè havia begut molt d’alcohol, i van voler aprofitar-se de la situació per abusar-ne sexualment. La Fiscalia demana 7 anys de presó per a cadascun d’ells i una indemnització de 6.000 euros per la víctima.

Eren dos quarts de dues de la matinada quan l’ambulància va arribar on era la víctima, a la cruïlla dels carrers Numància i Josep Tarradellas, a Barcelona. La noia estava tombada a terra, inconscient. Els dos sanitaris van estar 25 minuts intentant que reaccionés, i poc abans de les dues van decidir traslladar-la a l’Hospital Sagrat Cor, que és a menys de 10 minuts. Però no hi van arribar mai. L’ambulància es va aturar a prop de l’hospital i va estar quieta 14 minuts. Segons la víctima i el fiscal, va ser en aquest moment quan els dos homes la van violar. Però mentre n’abusaven, ella es va despertar i els va dir entre plors que paressin. Espantada els demana que la portin a casa i ells li diuen que no ho expliqui a ningú. A les 2.17 truquen a l’hospital, dient que ja no cal el trasllat i ella firma l’alta voluntària. Després, però, els denuncia.

 
Detectives Tarragona - Agencia de detectives Tarragona – Investigadores privados Tarragona – Detectives privados Tarragona – Detectives Reus – Agencia de detectives Reus – Investigadores privados Reus – Detectives privados Reus – Detectives Valls – Agencia de detectives Valls – Investigadores privados Valls – Detectives privados Valls – Detectives Barcelona – Agencia de detectives Barcelona – Investigadores privados Barcelona – Detectives privados Barcelona – Detectives Vilafranca del Penedés – Agencia de detectives Vilafranca del Penedés – Investigadores privados Vilafranca del Penedés – Detectives privados Vilafranca del Penendés – Detectives Vilanova i la Geltrú – Agencia de detectives Vilanova i la Geltrú – Investigadores privados Vilanova i la Geltrú – Detectives privados Vilanova i la Geltrú – Detectives El Vendrell – Agencia de detectives El Vendrell – Investigadores privados El Vendrell – Detectives privados El Vendrell – Detectives Cambrils – Agencia de detectives Cambrils – Investigadores privados Cambrils – Detectives privados Cambrils – Detectives Salou – Agencia de detectives Salou – Investigadores privados Salou – Detectives privados Salou.