Detectives privados en Tarragona

Detectives en Tarragona

Detectives Privados en Reus

Detectives Privados en Valls

Detectives privados en Tortosa
Detectives Privados en El Vendrell
SEGONS ‘EL MUNDO’

Joan Carles I ja no tindria immunitat i se’l podria investigar

El govern espanyol hauria consultat als serveis jurídics si el borbó continua sent intocable davant la justícia

https://www.rac1.cat/info-rac1/20180725/451094356639/joan-carles-i-ja-no-tindria-immunitat-i-sel-podria-investigar.html

El govern espanyol hauria consultat als serveis jurídics si Joan Carles I continua sent intocable davant la justícia. Segons ’El Mundo’, la ministra Dolores Delgado va demanar fa uns dies a l’advocacia de l’Estat que analitzés la situació legal del rei emèrit per saber si el podrien arribar a investigar. I atenció perquè la resposta hauria estat que sí: que Joan Carles I ja no té immunitat i que, per tant, se’l podria jutjar.

Només dels presumptes delictes que hagués comès després d’abdicar

Això sí, només se’l podria investigar per presumptes delictes que el monarca hagués comès després d’abdicar. És a dir, queda impune de tot allò que fes abans del 19 de juny del 2014. A més, recorda que, a Joan Carles I, només el pot investigar la Sala Penal del Tribunal Suprem. Segons ‘El Mundo’ , la consulta del Departament de Justícia es va fer després que es filtressin les converses entre Corinna i el comissari Villarejo, que relacionaven el rei emèrit amb presumptes casos de corrupció.

Aquest dimecres compareix al Congrés i a porta tancada, el director del CNI. Fèlix Sanz Roldán haurà de donar explicacions sobre l’actuació dels serveis d’intel·ligència en el ‘Cas Corinna’.

 
Detectives Tarragona - Agencia de detectives Tarragona – Investigadores privados Tarragona – Detectives privados Tarragona – Detectives Reus – Agencia de detectives Reus – Investigadores privados Reus – Detectives privados Reus – Detectives Valls – Agencia de detectives Valls – Investigadores privados Valls – Detectives privados Valls – Detectives Barcelona – Agencia de detectives Barcelona – Investigadores privados Barcelona – Detectives privados Barcelona – Detectives Vilafranca del Penedés – Agencia de detectives Vilafranca del Penedés – Investigadores privados Vilafranca del Penedés – Detectives privados Vilafranca del Penendés – Detectives Vilanova i la Geltrú – Agencia de detectives Vilanova i la Geltrú – Investigadores privados Vilanova i la Geltrú – Detectives privados Vilanova i la Geltrú – Detectives El Vendrell – Agencia de detectives El Vendrell – Investigadores privados El Vendrell – Detectives privados El Vendrell – Detectives Cambrils – Agencia de detectives Cambrils – Investigadores privados Cambrils – Detectives privados Cambrils – Detectives Salou – Agencia de detectives Salou – Investigadores privados Salou – Detectives privados Salou.