Detectives privados en Tarragona

Detectives en Tarragona

Detectives Privados en Reus

Detectives Privados en Valls

Detectives privados en Tortosa
Detectives Privados en El Vendrell
COSTA

Llibertat provisional pels tres detinguts per un intent d'agressió sexual a Salou

La víctima no reconeix cap dels joves francesos, dos d'ells menors d'edat, en sis rodes de reconeixement

https://www.diaridetarragona.com/costa/Llibertat-provisional-pels-tres-detinguts-per-un-intent-dagressio-sexual-a-Salou-20180722-0024.html

Diari de Tarragona

El jutjat de guàrdia de Tarragona ha decretat llibertat provisional pels tres joves francesos detinguts per un intent d'agressió sexual a una noia a Salou (Tarragonès), segons ha informat aquest diumenge a la tarda el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC). S'han fet sis rodes de reconeixement, dues per cada arrestat, i en cap d'elles la víctima, que també ha prestat declaració avui, ha pogut reconèixer als suposats autors. Davant d'això, els tres detinguts, dos d'ells menors d'edat, han quedat en llibertat provisional investigats per un delicte d'agressió sexual en grau de temptativa.
Segons fonts dels Mossos d'Esquadra a l'ACN, els fets van tenir lloc la matinada de dissabte, passades les tres, en una zona d'oci nocturn. Segons la víctima- de nacionalitat espanyola i major d'edat-, els nois van abordar-la amb la intenció d'agredir-la sexualment. Ella es va defensar de l'atac i els joves francesos la van tirar a terra i van clavar-li puntades de peu. Tot seguit van fugir. Ella va denunciar els fets i els agents van poder detenir-los en una zona pròxima.

 
Detectives Tarragona - Agencia de detectives Tarragona – Investigadores privados Tarragona – Detectives privados Tarragona – Detectives Reus – Agencia de detectives Reus – Investigadores privados Reus – Detectives privados Reus – Detectives Valls – Agencia de detectives Valls – Investigadores privados Valls – Detectives privados Valls – Detectives Barcelona – Agencia de detectives Barcelona – Investigadores privados Barcelona – Detectives privados Barcelona – Detectives Vilafranca del Penedés – Agencia de detectives Vilafranca del Penedés – Investigadores privados Vilafranca del Penedés – Detectives privados Vilafranca del Penendés – Detectives Vilanova i la Geltrú – Agencia de detectives Vilanova i la Geltrú – Investigadores privados Vilanova i la Geltrú – Detectives privados Vilanova i la Geltrú – Detectives El Vendrell – Agencia de detectives El Vendrell – Investigadores privados El Vendrell – Detectives privados El Vendrell – Detectives Cambrils – Agencia de detectives Cambrils – Investigadores privados Cambrils – Detectives privados Cambrils – Detectives Salou – Agencia de detectives Salou – Investigadores privados Salou – Detectives privados Salou.