Detectives privados en Tarragona

Detectives en Tarragona

Detectives Privados en Reus

Detectives Privados en Valls

Detectives privados en Tortosa
Detectives Privados en El Vendrell
ALERTA

Els robatoris a les cases han crescut un 20% els tres primers mesos del 2018

Es preveu que aquest any serà pitjor que els dos últims

https://www.rac1.cat/info-rac1/20180715/45918594147/els-robatoris-a-les-cases-han-crescut-un-20-els-tres-primers-mesos-del-2018.html

Compte si deixeu la casa buida aquestes vacances. Els robatoris amb força a habitatges han augmentat un 20% a Catalunya els tres primers mesos d’aquest any. El motiu del repunt és la recuperació econòmica. Segons El Periódico , s’espera que aquest 2018 sigui pitjor que els dos últims.
I és que el 2016, els robatoris a cases van baixar un 3,4% respecte de l’any anterior i, el 2017, un 2%. Aquest any, en canvi, les dades empitjoren: entre el gener i l’abril han crescut un 20% comparat amb el mateix període de l’any passat. De mitjana, hi ha hagut 2.300 robatoris al mes, la majoria a l’habitatge habitual. De moment, els Mossos ja han detingut aquest any 1.185 persones per aquest tema. Segons els investigadors, els robatoris s’han incrementat per dues raons: la recuperació econòmica i l’efecte crida que es produeix entre els grups organitzants que venen de l’Europa de l’Est.
Hi ha tres coses però, que no canvien respecte d’altres anys: els lladres continuen entrant a les cases, en primer lloc, per la finestra. Tampoc canvia el mètode: forcen les portes amb un plàstic fi, com una targeta de crèdit o una radiografia. Això però, només funciona quan el propietari no ha tancat amb clau. I les nacionalitats dels detinguts són les mateixes: el 30% són d’origen magrebí i el 20% ha nascut a Espanya. El tercer lloc l’ocupen els albanesos.

 
Detectives Tarragona - Agencia de detectives Tarragona – Investigadores privados Tarragona – Detectives privados Tarragona – Detectives Reus – Agencia de detectives Reus – Investigadores privados Reus – Detectives privados Reus – Detectives Valls – Agencia de detectives Valls – Investigadores privados Valls – Detectives privados Valls – Detectives Barcelona – Agencia de detectives Barcelona – Investigadores privados Barcelona – Detectives privados Barcelona – Detectives Vilafranca del Penedés – Agencia de detectives Vilafranca del Penedés – Investigadores privados Vilafranca del Penedés – Detectives privados Vilafranca del Penendés – Detectives Vilanova i la Geltrú – Agencia de detectives Vilanova i la Geltrú – Investigadores privados Vilanova i la Geltrú – Detectives privados Vilanova i la Geltrú – Detectives El Vendrell – Agencia de detectives El Vendrell – Investigadores privados El Vendrell – Detectives privados El Vendrell – Detectives Cambrils – Agencia de detectives Cambrils – Investigadores privados Cambrils – Detectives privados Cambrils – Detectives Salou – Agencia de detectives Salou – Investigadores privados Salou – Detectives privados Salou.